“Ψώνισε” από τη Γ΄ Εθνική ο Άρης Πατρών

Η διοίκηση του Αρη Πατρών ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Θανάση Μπίσα στο πλαίσιο της στοχευμένης και ποιοτικής ενίσχυσης της ομάδας προκειμένου να επιτύχει τον στόχο της ανόδου. Άλλωστε, o 28χρονος ακραίος επιθετικός γνωρίζει καλά τον τρόπο και το ‘χει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν.

Ως πιτσιρικάς εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στον Απόλλωνα Βίδοβας και γρήγορα κίνησε το ενδιαφέρον μεγαλύτερων ομάδων.
Επόμενος σταθμός ο Εθνικός Σαγεΐκων, ακολούθησε για λίγο η Κ19 της Φλαμουρτάρι, ο Πάμισος, η Ρόδος, ο ΑΟ Πυλίου Κω, ο Πόρος και ο ΠΑΟ Βάρδας. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη εμπειρία από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, δείγμα και των προθέσεων που έχει η ομάδα μας για την ενίσχυσή της.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Αρη Πατρών, ο Θανάσης Μπίσα, τόνισε τα εξής: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Αρη Πατρών. Με εντυπωσίασε η προσέγγιση των ανθρώπων της ομάδας και το πλάνο που μου ανέλυσαν. Θέλω και εγώ να είμαι μέρος των επιτυχιών που θα έρθουν και θα δώσω τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Τα υπόλοιπα στον αγωνιστικό χώρο”.