Όλα μηδέν στο “Ανδρέας Κάνιστρας”

Γήπεδο “Α. Κάνιστρας”: Παναγιώτης Σουτζόγλου
Διαιτητής: Χρονάς Νικόλαος (Γεωργακόπουλος Παναγιώτης, Ψιμαρνής Παναγιώτης)

“Λευκή” ισοπαλία στο γήπεδο Α. Κάνιστρας, καθώς Πήγασος Μπεγουλακίου και Κεραυνός Αγ. Βασιλείου δεν κατάφεραν να σκοράρουν, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Β ομίλου της Α΄ Κατηγορίας, παίρνοντας από ένα βαθμό.

Οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες καλές στιγμές να ανοίξουν το σκορ κυρίως με το Νίκο Αποσκίτη, αλλά η “στρογγυλή θεά” δεν του έκανε το χατήρι.

Απ’ την άλλη πλευρά η ομάδα του Χάρη Ράντου είχε και αυτή τις δικές της στιγμές, ωστόσο στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου είχε την τεράστια χαμένη ευκαιρία του αγώνα για να ανοίξει το σκορ με τον Καραχανίδη, ο οποίος μετά από το γύρισμα του Κουραχάνη έκανε το πλασέ σε ουσιαστικά κενή εστία, αλλά ο στόπερ του Πήγασου Μανούσος ήταν στη γραμμή και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Θόδωρου Λαμπρόπουλου φιλοξενείται στα Προσφυγικά από το ΑΠΣ Πάτραι, ενώ η ομάδα του Χάρη Ράντου υποδέχεται στο Α. Κάνιστρας τον δυνατό Εθνικό Πολύτεκνο.

ΦΙΛΜ:

7′ Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Πήγασο, όταν ο Αναγνώστου εκτέλεσε το φάουλ, ο Μανούσος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Τσάπαλου άουτ.

22′ Πρώτη καλή φάση και για τον Κεραυνό, όταν ο Καραχανίδης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Πρέμτο πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα δίπλα από τα δοκάρια άουτ.

24′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πήγασο, με τον Αποσκίτη όταν πήρε την κεφαλιά, έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια σε πλεονεκτική θέση για γκολ.

30′ Έπειτα από την ωραία ενέργεια του Μπάδα, βρήκε τον χώρο έξω από την περιοχή, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

31′ Ένα δυνατό σουτ του Αναγνώστου έξω από την περιοχή ο Τσάπαλος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

40′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πήγασο, όταν ο Αποσκίτης υποδέχθηκε την μπάλα από τον Προσκεφαλά, μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία και κατέληξε άουτ.

48′ Τεράστια ευκαιρία για τον Κεραυνό, όταν ο Κουραχάνης μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε το γύρισμα και ο Καραχανίδης έκανε το πλασέ αλλά ο Μανούσος έδιωξε σε κόρνερ πάνω στη γραμμή.

67′ Ευκαιρία για τον Πήγασο, όταν ο Παπαδημητρακόπουλος έκανε το σουτ από τα αριστερά, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό αλλά ο Αποσκίτης δεν πρόλαβε να τσιμπήσει την μπάλα και την μπλόκαρε ο Τσάπαλος.

72′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πήγασο, όταν ο Αποσκίτης υποδέχθηκε την μπάλα, μπήκε μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που έκανε έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι άουτ.

83′ Σουτ του Δημητρόπουλου έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

85′ Μακρυνό σουτ του Παπαδημητρακόπουλου, η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Τσάπαλου.

90′ Ένα σουτ του Παπαδημητρακόπουλου, η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

Συνθέσεις:

Πήγασος Μπεγουλακίου (Θόδωρος Λαμπρόπουλος): Κατσαΐτης Κοκοβίκας Κακαβούλας Μανούσος Χριστόπουλος Αλποχωρίτης Μπουρλάκης (78′ Ψυχογιός) Μπαχλαβάς (66′ Παπαδημητρακόπουλος) Προσκεφαλάς (58′ Δημητρόπουλος) Αναγνώστου Αποσκίτης

Κεραυνός Αγ. Βασιλείου (Χάρης Ράντος): Τσάπαλος Βερβίτας (74′ Τασσόπουλος) Κασιώνης Μπάδας Πρέμτο Τελέγκος (45′ Κουραχάνης) Φλωρόπουλος Μεντζελόπουλος Καραχανίδης(78′ Τσεγκενές) Αγγελής (45′ Καραΐσκος) Κάνιστρας (45′ Στασινός).