Όλα παίρνουν τον δρόμο τους στον Άρη Πατρών

Το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023, στις 19:00 μ.μ. στα γραφεία του Παμμικρασιατικού Συλλόγου (σ.σ. στην αυλή), Φωκαίας 26, στην Πλατεία Ελευθερίας, θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της ομάδας μας με θέματα:

💢 Οικονομικός & Διοικητικός Απολογισμός περιόδου 2022-2023
💢 Προγραμματισμός περιόδου 2023-24

Από εκεί και πέρα διοίκηση και Φίλιππος Σχοινάς έχουν δώσει τα χέρια. Ο έμπειρος προπονητής θα καθίσει στον πάγκο της ιστορικής ομάδας της Πλατείας Ελευθερίας, η οποία θέλει να κάνει ένα νέο δυνατό ξεκίνημα, μετά τη φετινή αποτυχημένη απόπειρα, καθότι στόχευε σε πρωτάθλημα και άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Ενδεικτική μάλιστα είναι και η ανάρτηση του προέδρου Άρη Ρούσσου ο οποίος σήμανε το “τέλος” του Θανάση Παπουτσή στην τεχνική ηγεσία:

Όταν αποφασίσαμε σαν ομάδα να αλλάξουμε την ιστορία και να πάμε στην επόμενη φάση η επιλογή μας ήταν να πάρουμε έναν προπονητή που θα είχε το ίδιο όραμα με μας,τις γνώσεις, τη σπίθα αλλά και το απαραίτητο θράσος. Η επιλογή μας ήταν πέρα για πέρα επιτυχημένη αφού ο Θανάσης Παπουτσής κατάφερε να δημιουργήσει ένα σύνολο που κατά γενική ομολογία έπαιξε κατά διαστήματα το καλύτερο ποδόσφαιρο, τράβηξε από τη λάσπη το κάρο και έκανε την πιο δύσκολη δουλειά να βάλει τις βάσεις για εξέλιξη της ομάδας μας σε ένα σύγχρονο club που έφερε τον κόσμο στο γήπεδο κ έδωσε επιτέλους κάτι διαφορετικό σε αυτή τη μίζερη ποδοσφαιρική πραγματικότητα την οποία ζούμε.

Δυστυχώς όμως η ζωή τα φέρνει έτσι κάποιες φορές που ακόμα κ οι πιο όμορφες ποδοσφαιρικές ιστορίες έχουν ΤΕΛΟΣ. Έτσι εδώ τελειώνει η συνεργασία μας που αφήνει άπειρες όμορφες στιγμές να θυμόμαστε και πολύ λίγες άσχημες. Δεν έχει νόημα να αναλύσω το σκεπτικό αυτής της απόφασης είναι απλά κάποιες καταστάσεις που δεν μπορούν να προχωρήσουν άλλο κ αυτό συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις στη ζωή μας.

Κλείνοντας για να μην αφήσω τους κακοπροαίρετους να πουν και άλλα κάνω εγώ αυτή την ανάρτηση γιατί πέρα από το ποδόσφαιρο υπάρχουν κ προσωπικές σχέσεις που πρέπει να προστατευτούν από την ανθρωποφαγία. Θανάση καλή συνέχεια”.