Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα Προσφυγικά

Το ντέρμπι κορυφής στο γήπεδο των Προσφυγικών, ανάμεσα στον πρωτοπόρο Άρη Πατρών και τον Παναιγιάλειο, αναμφισβήτητα… “κλέβει” την παράσταση στην 22η αγωνιστική της Α΄ κατηγορίας.

Η Σαββατιάτικη αναμέτρηση (1/4 – 19:30) ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι οποίες εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συμμετάσχουν στα πλέι οφ για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή, αναμένεται να προσελκύσει την προσοχή όλων των φιλάθλων.

Μπορεί βαθμολογικά να μην κρίνονται πολλά, αναφορικά με τη διεκδίκηση της ανόδου, ωστόσο το γόητρο και η πρώτη θέση του β΄ ομίλου είναι δύο στοιχεία τα οποία στοχεύουν να κερδίσουν και οι δύο ομάδες.

Να θυμίσουμε ότι στον πρώτο γύρο ο Άρης Πατρών είχε υποχρεώσει την Αιγιώτικη ομάδα να γνωρίσει την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα και μάλιστα μέσα στην έδρα της.

Στο αγωνιστικό μέρος οι «μελανόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς προβλήματα. Ο Θόδωρος Ανδριόπουλος έχει τον ευχάριστο «πονοκέφαλο» να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους, κάτι το οποίο του επιτρέπει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11αδα.