Όλο και δυναμώνει ο Ατρόμητος Πατρών

Φωτογραφία: Γιάννης Ανδρουτσόπουλος

Ο Ατρόμητος Πατρών έχει βάλει ψηλά τον πήχη για τη χρονιά που έρχεται και στοχεύει μόνο στο πρωτάθλημα.

Γι΄ αυτό τον λόγο απέκτησε ακόμα ένα ταλαντούχο παίκτη ο οποίος πέρσι έπαιζε στην Κ-19 της Κηφισιάς, ενώ ξεκίνησε από τις υποδομές του Ατρόμητου Αθηνών.

Πρόκειται για τον 21χρονο εξτρέμ Κωνσταντίνο Μπούκη ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με την διοίκηση της ομάδας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν επαφές με δύο παίκτες και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις, αφού πλέον και ο χρόνος πιέζει.

Από εκεί και πέρα, η πατρινή ομάδα έδωσε φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Εθνικό και ήρθε ισόπαλο 0-0 με τον Σάκη Πεφάνη να κάνει αρκετές δοκιμές.

Τέλος η γυμνάστρια της ομάδας,  Κατερίνα Φωτοπούλου, διορίστηκε στα Χανιά και αποχωρεί από τον σύλλογο, που την ευχαρίστησε θερμά για την προσφορά της στη φετινή προετοιμασία.

Οι αρχικές συνθέσεις:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Τσολόπουλος): Καλλιακμάνης, Νίκας, Τσίτσαρης, Λαζανάς, Νικολόπουλος, Σωτηρόπουλος, Ζησιμόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Μακρής, Αναγνωστόπουλος, Πρινς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Πεφάνης): Μπίτι, Μούζος, Νικολακόπουλος, Παπασπυρόπουλος, Παλούκης, Λαζανάς, Αποστολόπουλος, Στεργίδης, Τσάτο, Κωστής, Γκάτσης.