«Όρθιος» στην Άμφισσα ο Διαγόρας Βραχνεΐκων

Ο Διαγόρας στο 8ο φιλικό του έκανε την καλύτερη εμφάνιση και μάλιστα εκτός έδρας απέναντι στην ομάδα του Φωκικού που θα πρωταγωνιστήσει στον όμιλο της. Το τελικό 1-1 φαίνεται να αδικεί τους Βραχνιώτες που είχαν και δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Διαγόρας έπρεπε να κερδίσει, καθώς στο πρώτο ημίχρονο έκανε καταπληκτική εμφάνιση με δύο δοκάρια του Αλεξανδρή και αρκετές κλασικές ευκαιρίες με Πανάρετο, Παπαδόπουλο και Αλεξανδρή.

Κόντρα στην ροή του αγώνα ο Φωκικός προηγήθηκε με ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Κορέτα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Διαγόρας ισοφάρισε με σέντρα του Αλεξανδρή και κεφάλια του Τριανταφυλλόπουλου. Επόμενο φιλικό τεστ το προσεχές Σάββατο με αντίπαλο τον Παναγρινιακό στο δημοτικό γήπεδο Βραχνεΐκων.

Στα μεταγραφικά θέματα δύσκολα θα προχωρήσουν οι περιπτώσεις των Ιάσονα Σταυρόπουλου και Δημήτρη Καλαμπόκα από την Παναχαϊκή.

Διαγόρας Βραχνεΐκων (Χ. Τσίκας): Θανόπουλος, Βασιλόπουλος, Γκολφινόπουλος, Σιδέρης, Καπετανάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Παπαδόπουλος, Καλλιτσουνάκης, Βλασόπουλος, Πανάρετος, Αλεξανδρής. Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Μπαρδάκης, Δελδήμος, Λούσκος, Κατσιγιάννης.