Όσο κερδίζει, ελπίζει ο Αετός Ρίου!

Διαιτητής: Πράνταλος (Σταθοπούλου – Βασιλόπουλος)

Σκόρερ: (1′,31′ Μπουρίκας – 65′ Βλάχος)

Αποβολή: 60′ Γκοτσόπουλος (απευθείας κόκκινη κάρτα)

Σε ένα δραματικό παιχνίδι μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο ο Αετός Ρίου, κατάφερε να επικρατήσει εντός έδρας κόντρα στην ΑΕ Λιμνοχωρίου με 2-1 και να βρεθεί στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς. Την προσεχή Κυριακή η του Αετού ομάδα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Δόξα Νιφορεΐκων σε ένα παιχνίδι που πραγματικά θα παιχτούν πολλά, καθώς ο νικητής θα κάνει μεγάλο βήμα για την παραμονή στην Α΄Κατηγορία.

Από την άλλη πλευρά το Λιμνοχώρι παρέμεινε στους 20 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τα Καλάβρυτα με στόχο την νίκη και την εξασφάλιση της παραμονής. Στο χθεσινό παιχνίδι η ομάδα του Ρίου κατάφερε μόλις στο 1ο λεπτό να ανοίξει το σκορ με σκόρερ τον Μπουρίκα ύστερα από λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων.

Με την συμπλήρωση 30 λεπτών στο παιχνίδι το πλασέ του Κατσιούρα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι. Για να έρθουμε στο επόμενο λεπτό με τον Αποστολόπουλο να κάνει το γύρισμα από τα δεξιά και με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής ο Μπουρίκας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε για τα καλά,το Λιμνοχώρι βρήκε περισσότερους χώρους στο παιχνίδι και σταδιακά άρχισε να γίνεται απειλητικό μπροστά από την εστία του Κωστόπουλου. Στο 60ο λεπτό ο Γκοτσόπουλος από πλευράς φιλοξενούμενων θα αντικρύσει την απευθείας κόκκινη κάρτα του κ.Πράνταλου για επικίνδυνο χτύπημα πάνω σε αντίπαλο.

Πέντε λεπτά αργότερα όμως το Λιμνοχώρι κατάφερε να μπει στην διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος όταν ο Μαντάς εκτέλεσε το φάουλ και με γυριστή κεφαλιά ο Βλάχος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Στη συνέχεια το παιχνίδι άναψε για τα καλά με τις δύο ομάδες να ψάχνουν απεγνωσμένα το γκολ,ο Αετός για να “τελειώσει” το ματς, το Λιμνοχώρι για να καταφέρει να ισοφαρίσει.

Στα τελευταία όπως ήταν λογικό ο Αετός Ρίου κατάφερε να βρει αρκετά μέτρα στο παιχνίδι,με αποτέλεσμα να σπαταλήσει δύο μεγάλες ευκαιρίες για το 3-1. Αρχικά στο 84′ ο Αποστολόπουλος έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά αλλά το σουτ του Σούλι πέρασε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 88′ το σουτ του Σούλι στο δεύτερο δοκάρι, ύστερα από την σέντρα του Βάρδα εξουδετερώθηκε με τα πόδια από τον Δρόσο.

Το τελευταίο σφύριγμα του κ. Πράνταλου βρήκε τον Αετό Ρίου να πανηγυρίζει μια μεγάλη νίκη και να συνεχίσει να ελπίζει για την παραμονή του στην Α΄Κατηγορία. Με το δεξί ξεκίνησε το προπονητικό δίδυμο στον πάγκο του Αετού, καθώς ο Θανάσης Κατσαντούλας και ο Νίκος Αθανασακόπουλος οδήγησαν τους “κίτρινους” στην νίκη.

Συνθέσεις:

Αετός Ρίου (Σάκης Κατσαντούλας-Νίκος Αθανασακόπουλος): Κωστόπουλος, Αποστολόπουλος, Μαρουντάς, Ιντζές, Παπαχριστόπουλος, Σάχι (81′ Ζακυνθινός), Μπουρίκας (81′ Σούλι), Μητρόπουλος (70′ Λάγιος), Βενιζέλου (62′ Βάρδας), Στάμος, Κατσιούρας (81′ Παπαθανασόπουλος).

Λιμνοχώρι (Δημήτρης Κουτσογιαννόπουλος): Δρόσος, Γερασιμόπουλος, Παρασκευόπουλος, Μούζος, Τζίμας, Λιβάνης (37′ Καρρίτσας), Νιφόρας (37′ Γκοτσόπουλος), Βλάχος, Γκότσης, Μαντάς, Γκολφινόπουλος.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς