Όταν ”μιλούν” οι αριθμοί

Πηγή: 12sports.gr

Xρήσιμα στατιστικά στοιχεία, μετά και το τέλος της 6ης αγωνιστικής στη Super League 2.

Αναλυτικά τα στατιστικά, που σας παρουσιάζουμε σήμερα:

*Ο Διαγόρας και ο Λεβαδειακός είναι οι μοναδικές αήττητες ομάδες της κατηγορίες… Το απίστευτο είναι ότι και οι δύο δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν ακόμη μέσα στην έδρα τους!
*Πραγματικά είναι εντυπωσιακό αυτό που έχει κάνει ο Λεβαδειακός… Μακριά από τη Λιβαδειά μετράει 3 στα 3 και στην έδρα του έχει τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς
*Ο Διαγόρας, ο Λεβαδειακός και ο Εργοτέλης διαθέτουν την καλύτερη άμυνα έχοντας δεχθεί μόλις τρία γκολ… Οι Κρητικοί πάντως έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο. Ο Διαγόρας και ο Λεβαδειακός δέχονται κατά μέσο όρο 0.5 γκολ ανά αγώνα.
*Την καλύτερη επίθεση έχουν η Παναχαϊκή και τα Τρίκαλα (από 9 γκολ), που πετυχαίνουν κατά μέσο όρο 1.5 γκολ ανά παιχνίδι.
*Τη χειρότερη άμυνα έχει η Α.Ε. Καραϊσκάκης, η οποία έχει δεχθεί 11 γκολ σε 6 ματς και ακολουθεί ο Ο.Φ. Ιεράπετρας με 10. Η Δόξα Δράμας έχει δεχθεί 8, αλλά έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα.
*Ο Ο.Φ. Ιεράπετρας και η Α.Ε. Καραϊσκάκης είναι οι μοναδικές ομάδες, που δεν έχουν γευθεί ακόμη τη χαρά της νίκης.
*Ο Διαγόρας είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες, αφού στα έξι παιχνίδια του, τα τέσσερα έληξαν ισόπαλα. Αντίθετα ο Εργοτέλης και η Δόξα Δράμας είτε κερδίζουν είτε χάνουν…
*Εκκρεμούν τα παιχνίδια Δόξα Δράμας- Γ.Σ. Εργοτέλης και Ξάνθη- Δόξα Δράμας.