Όταν ο Σάκης Κατσούλης του Survivor έπαιξε κόντρα στην Παναχαϊκή (vid)

Ο παίκτης του Survivor, Σάκης Κατσούλης, έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες, μάλιστα έχει περάσει και από τα μέρη μας για λογαριασμό του Παναιγιαλείου και είχε έρθει αντιμέτωπος με την Παναχαϊκή το 2013 για το πρωτάθλημα της Football League ως τερματοφύλακας της Καλλιθέας (0-0).

Η Παναχαϊκή ξεκίνησε πιο δυνατά σε εκείνο το ματς, αλλά η Καλλιθέα ισορρόπησε, χωρίς ωστόσο να απειλήσει ουσιαστικά. Οι Πατρινοί ανέβασαν στροφές προς το τέλος του πρώτου μέρους, αλλά οι Μαραγκουδάκης και Εμβέλε δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ, αλλά η έλλειψη καθαρού μυαλού και οι δύο τερματοφύλακες, με κορυφαίο το Σάκη Κατσούλη δεν του επέτρεψε να σκοράρουν.

Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι πρέσαραν αλλά χωρίς αποτέλεσμα, και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 0-0.

Συνθέσεις:

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Κριστόφ Βαζέχα): Κατσούλης, Μουσταφίδης, Παγώνης, Καλαμιώτης, Πίκολο, Χριστοφιλέας, Κατσικογιάννης (46’ Φαγιέ), Εμβέλε, Πούλγκα (80’ Σταύρου), Χαϊκάλης Καραλής (77’ Γκαλάν).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Παληγεώργος, Λίτσης, Κωστόπουλος, Μπερτέν, Γκαντιάγκα, Φατιόν, Κιάσσος (57’ Βασιλαντωνόπουλος), Μαραγκουδάκης, Σιτόε (80’ Κοντογουλίδης), Ζλάτκοβιτς (72’ Μπόζιτς).