Όχι μία, ούτε δύο, αλλά έξι προσθήκες για τον Τριταιϊκό

Σε έξι προσθήκες προχώρησε ο Α.Ο. Τριταίας, έχοντας ως σκοπό την παραμονή του στην κατηγορία. Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Ηλίας Μπίτρας (από Ροϊτικα), Νίκος Ασημακόπουλος (από Αναγέννηση Πατρών), Βαγγέλης Κουκίδης (από Δάφνη Πατρών), Παντελής Αποστολόπουλος (από Δία) και οι Δημήτρης Σκλαβουνάκης, Χρήστος Μάρκος ως ελεύθεροι.

Η σχετική ενημέρωση του συλλόγου:

“Σε μια προσπάθεια να ενισχύσουμε το υπάρχον ρόστερ της ομάδας μας, προχωρήσαμε σε 6 προσθήκες με σκοπό την όσο πιο γρήγορη παραμονή της ομάδας μας στην κατηγορία. Να θυμίσουμε ότι το καλοκαίρι, η ομάδα του Τριταιϊκού διατήρησε το περσινό ρόστερ κατά 80% και παραπάνω και πρόσθεσε μόνο 2 νέα παιδιά στις τάξεις της, με σκοπό την όσο πιο εύκολη παραμονή στην κατηγορία.

Στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο λοιπόν, και στα πλαίσια της ομάδας μας που θέλει να έχει παιδιά της περιοχής μας στις τάξεις της, αποκτήσαμε τον Ηλία Μπίτρα από την ομάδα των Ροϊτικών (Α κατηγορία), ένα δικό μας παιδί από τον τόπο μας, με παραστάσεις από πιο υψηλές κατηγορίες και πολλές εμπειρίες που αν δεν ήταν τόσο άτυχος στην αρχή της καριέρας του, ίσως τώρα να ήταν πολύ πιο ψηλά και σε επαγγελματικές κατηγορίες.

Στην ίδια κατηγορία, άλλο ένα παιδί από την περιοχή που έχει ξεκινήσει και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από την ομάδα μας, είναι ο Νικόλας Ασημακόπουλος, που και αυτός, με το ήθος, το χαρακτήρα, αλλά και το πάθος για το ποδόσφαιρο, θα προσπαθήσει να μας βοηθήσει να εκπληρώσουμε τους στόχους μας.

Επίσης, αποκτήσαμε τον Κουκίδη Ευάγγελο από την Δάφνη Πατρών, που αγωνίζεται σαν αμυντικό χαφ και στόπερ, τον νεαρό αλλά πολλά υποσχόμενο Αποστολόπουλο Παντελή, που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Δία και ήρθε σαν ελεύθερος, και τέλος τον Σκλαβουνάκη Δημήτρη και τον Μάρκο Χρήστο με ελεύθερες μεταγραφές.

Ευχόμαστε σε όλους να είναι γεροί και δυνατοί, με πολλές επιτυχίες και να εκπληρώσουμε τους στόχους της ομάδας μας. Υ.Γ: Το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας και ο προπονητής μας θα θέλουν να ευχαριστήσουν τους ανθρώπους του Δ.Σ της Δάφνης Πατρών για τη συνεργασία στη μεταγραφή του Κουκίδη Ευάγγελου, και ιδιαίτερα τους κυρίους Κυροσίμο Κωνστ. και Κορφιάτη Γιώρ. Επίσης, ευχαριστούμε τον πατέρα του Αποστολόπουλου Παντ., κύριο Νίκο Αποστολόπουλο, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στην ομάδα μας και συμφώνησε να γίνει η μεταγραφή του γιου του σε εμάς, παρότι τον διεκδίκησαν και άλλες ομάδες της κατηγορίας μας και όχι μόνο“.