Ώρα μηδέν για την Παναχαϊκή στην Super League 2

Για άλλη μια χρονιά το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πολύ ενδιαφέρον με την μάχη για την κορυφή της Super League 1 να είναι συναρπαστική. Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι σε κοντινή βαθμολογική απόσταση και διατηρούν ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εκτός όμως από αυτήν την μάχη ιδιαίτερο ενδιαφέρον φέτος παρουσιάζεται και στην δεύτερη κατά σειρά εθνική κατηγορία, γνωστή πλέον ως Super League 2. Μετά από 7 αγωνιστικές η Παναχαϊκή βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου της και οφείλει να αντιδράσει εάν θέλει να έχει ελπίδες για την παραμονή της στην κατηγορία. Στην επόμενη της αναμέτρηση στις 15:00 την Κυριακή 19 Νοεμβρίου εναντίον του Τηλυκράτη Λευκάδας θα επιχειρήσει να πάρει την πρώτη εφετινή της νίκη.

Ο γηπεδούχος Τηλυκράτης Λευκάδας είναι το φαβορί της αναμέτρησης με την νίκη του να δίνεται σε απόδοση 2.39, ενώ η ισοπαλία είναι στο 2.88 και το διπλό της Παναχαϊκής 3.08 στην Leon Bet. Για όσους θεωρούν πως θα δούμε πολλά γκολ σε αυτήν την επερχόμενη μονομαχία, υπάρχει η επιλογή over 2.5 συνολικών γκολ σε απόδοση 2.43 στην Leon Bet. Όποιοι πιστεύουν ότι οι άμυνες θα πρωταγωνιστήσουν μπορούν να ποντάρουν στο να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες με απόδοση 1.76 στην Leon Bet. Προσωπικά, πιστεύω πως η Παναχαϊκή θα πάρει το πολυπόθητο πρώτο τρίποντο της σεζόν φέτος για αυτό και θα επιλέξω να στοιχηματίσω στην νίκη της στο παιχνίδι της Κυριακής. Όσοι επιθυμείτε να ποντάρετε σε αυτόν τον αγώνα ή σε οποιοδήποτε άλλο αθλητικό γεγονός, στοιχηματίστε στο ποδόσφαιρο με το Leon.

Στην προηγούμενη αγωνιστική της Super League 2 η νίκη του Ολυμπιακού Β’ εναντίον του Διαγόρα Ρόδου σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Παναχαϊκής με τον Ιωνικό άφησαν την Παναχαϊκή στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του νότιου ομίλου της κατηγορίας. Ωστόσο, μετά τον πρώτο βαθμό με τον καινούργιο προπονητή Γιάννη Τάτση θέλει να κάνει και την πρώτη νίκη υπό τις οδηγίες του. Θυμίζουμε πως όπως μπορείτε να δείτε εδώ, ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε την ομάδα της Πάτρας πριν μερικές ημέρες. Η αλλαγή προπονητή δίνει επιπλέον κίνητρο σε ολόκληρο τον οργανισμό της Παναχαϊκής να επιστρέψει αγωνιστικά και να αρχίσει να μαζεύει τους πολύτιμους για την παραμονή βαθμούς.

Από την άλλη πλευρά του γηπέδου θα παραταχθεί ο Τηλυκράτης Λευκάδας. Ο Τηλυκράτης πιθανότατα θα παλέψει για την παραμονή του όπως και η Παναχαϊκή, άρα αυτός ο αγώνας μοιάζει σαν ένα ντέρμπι παραμονής πολύ νωρίς στην χρόνια. Μπορεί να βρίσκεται μόλις δύο θέσεις πάνω από την Παναχαϊκή, αλλά έχει συγκεντρώσει 6 βαθμούς συνολικά, κάτι που σημαίνει ότι ανεξαρτήτως του αποτελέσματος θα παραμείνει από πάνω στην βαθμολογία.

Καλή τύχη σε ότι κι αν επιλέξετε αλλά πάντα να παίζετε με υπευθυνότητα και προσοχή!