7η σερί νίκη για τον Διαγόρα…..και τώρα ντέρμπι

Την 7η σερί νίκη του σημείωσε ο Διαγόρας στο πρωτάθλημα, αυτή την φορά απέναντι στην Δόξα Παραλίας με 2-1, παραμένοντας σταθερά στην 2η θέση ισόβαθμος με τον Πανμοβριακό, με τον οποίο θα λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές στο παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης για την εμβόλιμη 16η αγωνιστική.

Αντίθετα η Δόξα Παραλίας έμεινε στην 8η θέση με 15 βαθμούς, στην προσπάθεια της να αποφύγει τα play out παραμονής στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι του Ανδρέα Ανδρούτσου άνοιξαν το σκορ στο 31’ λεπτό με τον Σιδέρη και διπλασίασαν τα τέρματα τους στο β’ μέρος και συγκεκριμένα στο 70’ λεπτό με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γεωργαντόπουλου.

Η Δόξα Παραλίας κατάφερε να μειώσει στο 73’ λεπτό με τον Αγγελούση ο οποίος είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το τέλος του αγώνα και ο Διαγόρας να παίρνει το σημαντικό τρίποντο πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Πανμοβριακό στον Ριόλο.

Διαιτήτευσε ο Γιώργος Μπακόπουλος με βοηθούς τους Δημήτρη-Ελευθέριο Γαλάνη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ (Α. Ανδρούτσος) : Θανόπουλος, Λεγάτος, Γκολφινόπουλος, Σιδέρης, Νικολακόπουλος, Παπαδόπουλος, Σταυρόπουλος, Αποστολόπουλος (80’ Τζουραμάνης), Σκούρτας (89’ Καφεντζής), Γεωργαντόπουλος, Καραμπούλας

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Μ. Σιδέρης) : Σμιγάδης, Ταούσης, Πυρρής, Τσιβγενίδης, Παλούμπης, Κανελλακόπουλος, Στειακάκης, Στάμος (87’ Μπόμπας), Χιόνης (51’ Σίψας), Τσιούπρος, Παπαϊωάννου (61’ Αγγελούσης)