8 μεταγραφές για την Α.E. Περιβόλας, η οποία θέλει να πρωταγωνιστήσει

Με στόχο να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας και να διεκδικήσει μέχρι τέλους την άνοδο στην Α’ Κατηγορία, η ΑΕ Περιβόλας χτίζει καθημερινά το ρόστερ της ώστε να πετύχει τους στόχους της.

Οι «πράσινοι» προχώρησαν σε αρκετές μεταγραφές και ενισχύθηκαν σε θέσεις που έπασχαν.

Αποκτήθηκε ο αμυντικός μέσος Γιώργος Σύρος, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Εθνικό Πατρών, ΑΠΟ Αρόη και Πανιώνιο/Αχιλλέα.

Επίσης η Περιβόλα «ψώνισε» από το Δρέπανο και απέκτησε τον τερματοφύλακα Ντίνο Καρελά, με θητεία σε Νίκη Προαστίου και ΑΟ Αργασίου (Α’ Τοπικού Ζακύνθου) αλλά και τον Γιώργο Καρελά, ο οποίος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και έχει αγωνιστεί σε Νίκη Προαστίου και Κεραυνό Αγίου Βασιλείου.

Ποδοσφαιριστής της ΑΕ Περιβόλας είναι και ο Νίκος Κατές, ο οποίος έχει αγωνιστεί στον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου, όπως και τα αδέρφια Κουκίδη από την Αρόη και τον Ολυμπιακό Πατρών, οι οποίοι αγωνίζονται ως αμυντικοί μέσοι.

Επίσης τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα των πράσινων είναι ο μεσοεπιθετικός Γιώργος Νικολόπουλος από το Άνω Καστρίτσι, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Διαγόρα, Νέους Παναχαϊκής και Φαραϊκο, αλλά και ο επιθετικός Ανδρέας Πανταζόπουλος από την Δάφνη Πατρών, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στην Αναγέννηση Πατρών.

Τέλος η ομάδα της Περιβόλας μιλάει με έμπειρο επιθετικό και είναι κοντά σε συμφωνία, ώστε να κλείσει το ρόστερ της νέας χρονιά που θα προσπαθήσει να πάρει την άνοδο στα «μεγάλα σαλόνια»