Φαραϊκός: Ενίσχυση πριν την πρεμιέρα και προ των πυλών νέα μεταγραφή στην επίθεση

Μια σημαντική ενίσχυση στην αμυντική γραμμή εξασφάλισε ο Φαραϊκός, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Παναγιώτη Μερελή από τον Πυρσό. Ο ικανός αμυντικός, ο οποίος έχει θητεύσει στην Κ-20 της Παναχαϊκής, στον Φωστήρα Οβρυάς, στον Πήγασο Μπεγουλακίου και στον Πυρσό, έρχεται να προσφέρει ποιότητα και εμπειρία στην ομάδα του Δήμου Ερυμάνθου.

Ο Μερελής, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει αποδείξει την αξία του με την περσινή του παρουσία στον Πυρσό, όπου συνέβαλε καθοριστικά στην άνοδο της ομάδας στην Α’ Κατηγορία. Με εξαιρετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά και ηγετική παρουσία, αναμένεται να δώσει ώθηση στον Φαραϊκό στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

“Είναι ένας παίχτης που θα μας δώσει ποιότητα στην αμυντική γραμμή και θα βοηθήσει την ομάδα να γίνει πιο ανταγωνιστική”, ανέφερε η διοίκηση του Φαραϊκού. “Του ευχόμαστε να είναι γερός και δυνατός, ώστε να πετύχουμε μαζί τους κοινούς μας στόχους για επιτυχίες τόσο της ομάδας όσο και τις δικές του προσωπικές.”

Η ανακοίνωση καταλήγει με θερμές ευχές προς τον Παναγιώτη Μερελή: “Παναγιώτη, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Φαραϊκού!”

Παράλληλα, η διοίκηση της ομάδας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας ακόμη προσθήκης, αυτή τη φορά στην επιθετική γραμμή. Σύμφωνα με πληροφορίες του patragoal.gr, η μεταγραφή αφορά έναν πολύ έμπειρο επιθετικό, με την ανακοίνωση να αναμένεται εντός της επόμενης εβδομάδας.