Άτλας: Εθελοντική αιμοδοσία, επίσκεψη Ορφανίδη στις νέες εγκαταστάσεις της ακαδημίας

Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η διοίκηση του Άτλαντα διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία για να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη.

Η αιμοδοσία θα γίνει την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου (16.30-20.00) στο ανακαινισμένο γήπεδο «Atlas Arena» και η διοίκηση κάνει κάλεσμα σε όλους να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία και απευθύνεται σε όλους.

Επίσκεψη Ορφανίδη στις νέες εγκαταστάσεις

Ένα πλούσιο διήμερο (Παρασκευή 28/9-Σάββατο 29/9), χάρισε στις νέες αθλητικές εγκαταστάσεις στο Atlas Sport Center, όσο και στο ανακαινισμένο Atlas Αrena ο κ. Στέλιος Ορφανίδης, υπεύθυνος του δικτύου της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο κ. Ορφανίδης όπως κάνει πάντα στις επισκέψεις του, γίνεται «ένα» με τα παιδιά και ταξιδεύει μέσα από τις προπονήσεις του, όπως μόνο εκείνος ξέρει, σε ένα όμορφο εκπαιδευτικό παραμύθι με λεπτομέρεια και φαντασία, μαθαίνοντας τα παιδιά και τους προπονητές να χαίρονται, να αγαπάνε το ποδόσφαιρο και να βαδίζουν στη σωστή διαδρομή της εκπαίδευσης και της γνώσης.

Η εκπαιδευτική διαδικασία δεν αφορούσε μόνο τα παιδιά αλλά και τους προπονητές και τους γονείς της Ακαδημίας, για τους οποίους επιφύλασσε δυο υπέροχες παρουσιάσεις και ελεύθερες συζητήσεις.

Παράλληλα, το Σάββατο 29/9 ο Άτλας φιλοξένησε στο γήπεδο Atlas Arena τις ομάδες Κ16 και Κ14 της ΠΑΕ ΑΕΚ αλλά και της Παναχαϊκής που συμμετέχουν στο Attika cup, ενώ διεξήχθησαν εκεί οι μεταξύ τους αγώνες, όπως και η αναμέτρηση της ΠΑΕ ΑΕΚ με την Κ13 της ομάδας επίσης για το πρωτάθλημα Atiika cup.