Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για τη Δόξα Νιφορεΐκων

Σκόρερ: (3′ Δημητρέλος, 14′ Κάτσενος Α., 74′ Παπαδόπουλος, 88′ Κοσιώνης / 52′ Θεοδωρόπουλος)

Η Δόξα Νιφορεΐκων επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου με σκορ 4-1 κόντρα στη Δάφνη Πατρών. Η Δόξα ήταν ανώτερη στα πρώτα λεπτά του αγώνα και κατάφερε να βρεθεί μόλις στο 14′ να προηγείται με 2-0, ύστερα από τα τέρματα που πέτυχαν αρχικά ο Δημητρέλος στο 3′ και στη συνέχεια ο Αριστείδης Κάτσενος στο 14′.

Από το 25′ και μετά η ομάδα της Πάτρας ισορρόπησε το παιχνίδι προσπάθησε να δημιουργήσει προϋποθέσεις για να μειώσει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς να το καταφέρνει. Στο δεύτερο ημίχρονο η Δάφνη μπήκε πιο δυνατά, ψάχνοντας το γκολ που θα την έβαζε ξανά στο παιχνίδι, πράγμα που πέτυχε στο 52′ με τον Θεοδωρόπουλο, ύστερα από εξαιρετική ανάπτυξη.

Στο 74′ ο Παπαδόπουλος, που είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου πέτυχε το 3-1, κλειδώνοντας το τρίποντο για την ομάδα των Νιφορεΐκων, με τον Κοσιώνη στο 88′ να σημειώνει το τελικό αποτέλεσμα, με ανάποδο ψαλιδάκι από το ύψος της μικρής περιοχής.

Συνθέσεις:

ΔΟΞΑ ΝΙΦΟΡΕΪΚΩΝ: (Ζερδεβάς): Ρεσουλάϊ, Κάτσενος Π, Ανδρικόπουλος, Νικολόπουλος Ν, Κάτσενος Α (89′ Νικολόπουλος Δ), Δημητρόπουλος (46′ Παπαδόπουλος), Βρύνιας, Παππάς, Σουρανής (76′ Καραμαλίκης), Δημητρέλος (78′ Καρέλας), Γκότσης (78′ Κοσιώνης).

Α.Π.Σ. ΔΑΦΝΗ ΠΑΤΡΩΝ:(Δρακοπαναγιωτάκης): Γκόντας, Διαμαντόπουλος, Αναστόπουλος, Πανέτας-Φελούρης, Μανωλίδης, Λάμπρου (75′ Δρακόπουλος), Σπρίντζος (75′ Μάρρα), Κορφιάτης (75′ Κουρής), Βασιλείου, Θεοδωρακόπουλος (57′ Φράγκος), Θεοδωρόπουλος (61′ Σταθόπουλος).