«Χτίζει» σερί η Χάμαρμπι

Μάθε τα πάντα για τις στοιχημαν προσφορές*

Μετά από μια τρομερή εμφάνιση, η Μάλμε επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της και μας έδωσε ένα εύκολο ταμείο κόντρα στη Ντέγκερφορς. Στο ίδιο μοτίβο θα συνεχίσουμε και σήμερα, έχοντας ξεχωρίσει ένα σημείο από την Αλσβένσκαν της Σουηδίας.

Φυσικά, μιλάμε για το παιχνίδι της Χάμαρμπι, η οποία οφείλει να παίξει δυνατά στην έδρα της ουραγού και ντεφορμέ Έρεμπρο, με στόχο να μη χάσει επαφή με τις πρώτες θέσεις.

Έρεμπρο: Η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει με καθόλου καλό πρόσημο για την Έρεμπρο, μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια με τον έναν ή τον άλλο τρόπο κατάφερνε να σωθεί και πολλές φορές να κοντράρει και τους «μεγάλους». Φέτος, μετά από 10 παιχνίδια βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης και μετράει 4 σερί ήττες (+2 σε φιλικά), με πολύ κακή αμυντική λειτουργία. Κόντρα στη Χάμαρμπι γνωρίζει πως θα περάσει δύσκολες στιγμές και για να καταφέρει να πάρει αποτέλεσμα, πρέπει οι παίκτες της να μη χάσουν τη συγκέντρωσή τους ούτε λεπτό από το ματς.

Χάμαρμπι: Από τέλη Μαΐου η Χάμαρμπι έδειχνε πως αρχίζει να βρίσκει τον καλό της εαυτό σιγά σιγά και με το υλικό που έχει μπορεί να ακόμα και να κυνηγήσει τις 3 πρώτες θέσεις. Μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, έκανε μια εμφάνιση πρωταθλήτριας κόντρα στη Ντέγκερφορς, αποδεικνύοντας πως η ποιότητα που διαθέτει στο ρόστερ της, αν βρεθεί στη μέρα του δεν έχει αντίπαλο. Με νίκη, η Χάμαρμπι θα ξαναμπεί στην κουβέντα για τις Ευρωπαϊκές θέσεις και με όσα έχουμε δει πρόσφατα, έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα σε Έρεμπρο και Χάμαρμπι είναι δεδομένη και οι φιλοξενούμενοι μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση της περασμένης αγωνιστικής μπορούν να συνεχίσουν με μια ακόμα. Καλό δείχνει το 1.70 στο διπλό από τη Novibet.


Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)