Tρεις καλές προσθήκες ο Αστέρας Λεοντίου

Σε ακόμα τρεις προσθήκες προχώρησε ο Αστέρας Λεοντίου, ο οποίος την προσεχή Πέμπτη (1/8) θα ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει της συμμετοχής του στην Α΄ Κατηγορία. Παρά το νεαρό της ηλικίας τους, έχουν και οι τρεις εμπειρίες από το εν λόγω πρωτάθλημα.

Ένας Λεοντίτης με το αστέρι στο στήθος!
Η διοίκηση του Αστέρα Λεοντίου ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νικόλαου Κοκοβίκα με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τον Πήγασο Μπεγουλακίου.
Ο Κοκοβίκας αγωνίζεται ως μπακ είτε δεξιά, είτε αριστερά και έχει καταγωγή από το Λεόντιο λόγω του πατέρα του Τζίμη ο οποίος έχει παιξει επίσης ποδόσφαιρο στον Πήγασο.
Έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Ίκαρου Πετρωτού και την τελευταία τριετία ήταν βασικό στέλεχος στον Πήγασο Μπεγουλακίου στην Α’ Κατηγορία.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Πήγασο Μπεγουλακίου και φυσικά τη διοίκηση του για τη συνεργασία και το δανεισμό του ποδοσφαιριστή.
Καλωσορίζουμε τον Νίκο στην οικογένεια του Αστέρα και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας τη νέα χρονιά”.

Στον Αστέρα Λεοντίου ο Κωνσταντίνος Θεοφανόπουλος!
“Η διοίκηση του Αστέρα Λεοντίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Θεοφανόπουλο.
Ο Θεοφανόπουλος μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία δεξιά και αριστερά ως εξτρέμ. Ξεκίνησε στις ακαδημίες του Δία και στη συνέχεια στον Πανιώνιο / Αχιλλέα όπου έπαιξε και στην ανδρική ομάδα. Μετά έκανε το βήμα παραπάνω στην Κ17 και την Κ19 της Παναχαϊκής και τελευταία του ομάδα ήταν ο Αετός Πατρών τόσο πριν όσο και μετά τη σύμπραξη με την Αστραπή.
Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο στην οικογένεια του Αστέρα και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας τη νέα αγωνιστική περίοδο”.

Στον Αστέρα Λεοντίου ο Γιώργος Λιακόπουλος!
Η διοίκηση του Αστέρα Λεοντίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Λιακόπουλο.
Ο Λιακόπουλος αγωνίζεται με την ίδια ευκολία ως ακραίο μπακ και χαφ και έχει σημαντική διαδρομή στην Αχαΐα και στην Ηλεία.
Την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στον Ατρόμητο Λάππα, ενώ έχει φορέσει επίσης τη φανέλα του Εθνικού Σαγεΐκων.
Στην Ηλεία έχει παίξει στον ΠΑΟ Βάρδας και στην Προοδευτική και τη Δόξα Μανωλάδας.
Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην οικογένεια του Αστέρα και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”.

Αλλαγή μέρας στο φιλικό με τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου
Την Κυριακή 25/8 θα διεξαχθεί τελικά το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της ομάδας της Πάτρας, κόντρα στον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου.
Η έδρα και η ώρα του φιλικού θα γίνουν γνωστά προσεχώς.

Αγάπη πολλών αστέρων!

Οι κάρτες διαρκείας του Αστέρα Λεοντίου είναι εδώ!

Στην πρόκληση της Α’ Κατηγορίας, ο Αστέρας σας θέλει δίπλα του. Προμηθευτείτε τις νέες κάρτες διάρκειες των πρωταθλητών και στηρίξτε εμπράκτως την προσπάθεια της ομάδας που για πρώτη φορά στην ιστορία θα αγωνιστεί στα «σαλόνια» του ερασιτεχνικού!

Πληροφορίες με μήνυμα στη σελίδα του συλλόγου!