Έκανε το παραπάνω βήμα ο 17χρόνος Ανδρέας Βιανέλος

Η Θύελλα Αιγίου συνεχίζει να βγάζει μέσα από τις ακαδημίες της πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, αφού μιλάμε για μια ομάδα που δουλεύει σε σωστές βάσεις και με την φιλοσοφία της να παραμένει η ίδια, με την προώθηση νεαρών ποδοσφαιριστών που επανδρώνουν και την αντρική ομάδα.

Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής της Αιγιώτικης ομάδας κάνει το παραπάνω βήμα, αφού ο 17χρόνος Ανδρεάς Βιανέλος, πήρε μεταγραφή για την Κ17 του ΟΦΗ στην Super League, ένα παιδί που προήλθε από τις ακαδημίες της Θύελλας και στην συνέχεια μετακινήθηκε στην Κ14 της Παναχαϊκής.

Η ανακοίνωση της Αιγιώτικης ομάδας συγχαίρει τον Ανδρέα και αναφέρει τα εξής :

Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι όταν τα δικά μας παιδιά που μεγαλώσαμε παίρνουν τον δρόμο που αγαπούν και ονειρεύονται.

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ για την δουλειά μας και την λειτουργία της ακαδημίας μας, όμως είναι όταν αναγνωρίζεται από τους γονείς που βλέπουν την προσπάθειά μας.

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ είναι πολύ λίγο για τα όμορφα, λόγια που μας γράψατε. Μας δίνετε πολύ δύναμη να συνεχίσουμε. Μας δείχνετε ότι κάτι καλό κάνουμε για τα παιδιά μας και οι προσπάθειές μας ανα τακτά διαστήματα δικαιώνονται.

Μεταγραφή λοιπόν για τον ΑΝΔΡΕΑ ΒΙΑΝΕΛΟ στην Κ17 του ΟΦΗ στην Super League. O Ανδρέας ήταν στην ακαδημία μας από πολύ μικρός (Κ8) και μετακινήθηκε στην Κ14 Παναχαϊκής.

Ανδρέα Ευχόμαστε τα καλύτερα δούλεψε πολύ με Ταπεινότητα – Σεβασμό – Αγάπη για αυτό που επέλεξες..

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΜΑΔΑ SUPER LEAGUE.