Ντιναμό Κιέβου – Σάλτσμπουργκ: Οριακή μάχη στη Πολωνί

Σε ουδέτερη έδρα η ουκρανική Ντιναμό Κιέβου θα φιλοξενήσει την αυστριακή Σάλτσμπουργκ σε ένα παιχνίδι το οποίο δεν έχει ξεκάθαρο φαβορί. Και οι δύο ομάδες έκαναν το καθήκον τους, με τη Ντιναμό να αποκλείει τη Ρέιντζερς και τη Σάλτσμπουργκ να πετάει εκτός της Τβέντε.

Οι Ουκρανοί είναι εντυπωσιακοί από την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων τους και μετά. Αφού, απέκλεισε εντυπωσιακά τη Παρτιζάν με συνολικό σκορ 9-2, έπεσε πάνω στη δευτεραθλήτρια Σκωτίας, Ρέιντζερς και παρά την ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι, κατόρθωσε να κερδίσει εκτός έδρας με 2-0 και να προχωρήσει ένα βήμα πριν το League phase του Τσάμπιονς Λιγκ. Στοίχημα αποτελεί η ουδέτερη έδρα, η οποία σίγουρα δεν κάνει την ομάδα του Σοβκόφσκι να νιώθει άνετα. Το αστέρι της ομάδας είναι ο διεθνής Σαπαρένκο ο οποίος αποτελεί το παίκτη που κάνει τη διαφορά για το σύλλογο.

Η Σάλτσμπουργκ θέλει να αφήσει πίσω της την περσινή περίεργη χρονιά, καθώς η ομάδα μετά από χρόνια έχασε τον τίτλο του πρωταθλητή από τη Στουρμ Γκρατς. Πλέον, οι αυστριακοί με τον επί χρόνια βοηθό του Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο τους, Πεπ Λάιντερς, θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Μέχρι τώρα σε 6 αναμετρήσεις έχει 5 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Ολλανδός παρατάσσει μία αρκετά νεανική ομάδα με μ.ο τα 23 έτη που εντυπωσιάζει με τον τρόπο παιχνιδιού της έως τώρα.

Η Novibet προσφέρει πολλές επιλογές στοιχηματικά για την αναμέτρηση αυτή είτε μεμονωμένα είτε σε bet builder. Επιλογή μας είναι πάντως η στήριξη στους Αυστριακούς κυρίως εξαιτίας της ουδέτερης έδρας. Άρα, Χ2 + Over 2,5 σε απόδοση 2.60.