Ξεκινάει το “όνειρο” για τον Παναθηναϊκό Πατρών – Δύο ακόμα μεταγραφές

Το όνειρο ξεκινάει την Δευτέρα 26/8 και ώρα 21.30 στο γήπεδο Ζαρουχλεϊκων για τον νεοσύστατο Παναθηναϊκό Πατρών, ο οποίος θα κάνει την εμφάνιση του για πρώτη φορά στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αχαϊας και συγκεκριμένα σε αυτό της Γ’ Κατηγορίας.

Το στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στο γήπεδο των Ζαρουχλεϊκων, ενώ η διοίκηση των πρασίνων ήρθε σε συμφωνία με τους κ. Κυρσανίδη και Σκρέκα για να χρησιμοποιεί ως έδρα το “Ντα Λούζ”, το οποίο θα έχει πλέον νέο χλοοτάπητα υψηλής γενιάς.

Τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας είναι ο Γιώργος Αγραπίδης και ο Πάρης Γαβριήλ Μπακόπουλος, ενώ συνολικά οι υπόλοιπες μεταγραφές της ομάδας έχουν ως εξής :

Χότζα (ΑΠΣ Ζαβλάνι), Κουτσαντώνης (ΑΠΣ Ζαβλάνι), Κ. Γραμματικόπουλος (ΑΠΣ Ζαβλάνι), Σκανδάλης (ΑΟ Τριταίας), Κώστας (Απόλλων Εγλυκάδας), Μανούκας (ΠΑΟΚ Πάτρας), Μενύχτας (ΠΑΟΚ Πάτρας), Αλεξόπουλος (Πήγασος), Πανούσης (Λιμνοχώρι), Καραγιάννης (Φοίνικας Αγυιάς), Κουκής (ΑΕ Περιβόλας), Ζυγοκώστας (Αγρότης Τραγανών), Μάριος Κατσίβελης (Νεάπολη Πατρών), Δεμπόνος (Αργυρά)