Η Socca League Greece ξεκινάει τις εγγραφές για τη χειμερινή σεζόν σε Πάτρα και άλλες 13 πόλεις!

Μετά από μία συναρπαστική σεζόν που κορυφώνεται με την Πανελλήνια Τελική Φάση στο ΣΕΦ, η Socca League Greece ανοίγει τις εγγραφές για τη νέα χειμερινή περίοδο.

Από τις 14 Σεπτεμβρίου, οι λάτρεις του mini ποδοσφαίρου σε όλη την Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια διοργάνωση που προσφέρει τη δυνατότητα για διασκέδαση αλλά και για ανταγωνισμό, ανάλογα με τους στόχους κάθε ομάδας.

Η σχετική ενημέρωση:

Ενώ η σεζόν 2023-2024 αναμένει την τελευταία της πράξη, την Πανελλήνια Τελική Φάση που θα λάβει χώρα στην Αθήνα, στο ΣΕΦ στις 7-8 Σεπτεμβρίου, η διοργάνωση εκκινεί της εγγραφές της για την χειμερινή σεζόν.

Η Socca League Greece ξεκινάει τις εγγραφές της σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Βόλο, Ρόδο, Ναύπακτο, Ρέθυμνο, Άρτα, Χανιά, Αγρίνιο και Χαλκίδα.

Εκατοντάδες νέες ομάδες mini ποδοσφαίρου θα ενταχθούν επισήμως στο ήδη ευρύ δίκτυο της Socca με σκοπό είτε την διασκέδαση είτε τον πρωταθλητισμό, αναλόγως των στόχων κάθε ομάδας και κάθε παρέας που συμμετέχει.

Οι αγώνες της θα ξεκινήσουν στις 14 Σεπτεμβρίου και το πρότυπο πρόγραμμα ποδοσφαιρικών μονάδων Soccer+ είναι για ακόμα μία φορά συνδιοργανωτής της μεγάλης αυτής διοργάνωσης“.