H Paris Saint-Germain Academy Pro έρχεται στην Πάτρα

Η PULLPOSITION Sports Management είναι μια δυναμική και ταχύτατα εξελισσόμενη εταιρία, πλήρους υποστήριξης του αθλητή στην Ελλάδα.

Με μια έμπειρη και δραστήρια ομάδα επαγγελματιών με γνώση, αξιοπιστία και εξειδίκευση η PULLPOSITION είναι σε θέση να αναδείξει το ταλέντο των νέων αθλητών, να βελτιώσει τις υπάρχουσες αλλά και μελλοντικές δυνατότητές τους, να δημιουργήσει ευκαιρίες ανάπτυξης καριέρας μέσα από συνεργασίες υψηλού επιπέδου και τελικά να μεγιστοποιήσει την αξία τους στην εγχώρια και διεθνή ποδοσφαιρική αγορά.

Ένας νεαρός ποδοσφαιριστής έχει την ευκαιρία να αξιολογηθεί από έμπειρους επαγγελματίες προπονητές με βάση διεθνή πρότυπα προπόνησης συμμετέχοντας σε γκρουπ με άλλους ποδοσφαιριστές της ηλικίας του. Η εμπειρία για τον νεαρό ποδοσφαιριστή αυτών των δοκιμαστικών είναι μοναδική.

Η Paris Saint – Germain για λογαριασμό της οποίας διοργανώνει try out στην πόλη μας. Οι συνεργαζόμενες ακαδημίες διοργανώνουν μια σειρά από εκδηλώσεις ποδοσφαίρου για τις ηλικίες U-17, U-15, U-13 και U-11.

Δηλώστε συμμετοχή στη γραμματεία του Αθλητικού Κέντρου της Νίκης Προαστείου και ελάτε να αποδείξετε τις ικανότητές σας!

O διευθυντής της PULLPOSITION Sports Management, Δημήτρης Βαγγέλης παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο www.patragoal.gr για την σπουδαία διοργάνωση που έρχεται στην πόλη μας.

Πείτε μας λίγα λόγια για την εταιρεία σας και για την διοργάνωση που έρχεται στην Πάτρα;

“H PULLPOSITION SPORTS MANAGEMENT είναι μία δυναμική, και ταχύτατα εξελισσόμενη εταιρία, πλήρους υποστήριξης του αθλητή η οποία εξειδικεύεται στην διοργάνωση αθλητικών projects στην Ελλάδα. Δημιουργεί ευκαιρίες ανάπτυξης καριέρας μέσα από συνεργασίες υψηλού επιπέδου, είναι σε θέση να αναδείξει το ταλέντο των νέων αθλητών, και τελικά να μεγιστοποιήσει την αξία τους στην εγχώρια και διεθνή ποδοσφαιρική αγορά”

Η συγκεκριμένη διοργάνωση που γίνεται για δεύτερη φορά στην Ελλάδα οδηγεί σε ατομική αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών σε όλες τις παραμέτρους του ποδοσφαίρου. Υλοποιείται με τοπικές και περιφερειακές διοργανώσεις πλήρων διημέρων που περιλαμβάνουν ατομική αξιολόγηση με συγκεκριμένα standards και αγώνες αξιολόγησης σε ηλικιακά γκρουπ. Σε κάθε διοργάνωση αναδεικνύονται οι 6 καλύτεροι που συμπλήρωσαν τη μεγαλύτερη βαθμολογία αξιολόγησης.

Αυτοί οι 6 από κάθε περιφερειακή οργάνωση συμμετέχουν στη τελική φάση στην Αθήνα όπου συμμετέχουν σε αγώνες δοκιμασίας. Σε αυτή τη δοκιμασία επιλέγονται οι 3 καλύτεροι οι οποίοι κερδίζουν σαν προσφορά από την PULLPOSITION SPORTS MANAGEMENT τη συμμετοχή τους στο SUMMER CAMP της PARIS SAINT GERMAIN ACADEMY PRO στο EVIAN της Γαλλίας τον Ιούλιο 2024 συνολικής αξίας 10.000 € και στο οποίο συμμετέχουν ποδοσφαιριστές από όλο τον κόσμο“.

Γιατί ένας νέος αθλητής πρέπει να διαλέξει τα TRYOUTS;

“Τα TRYOUTS είναι μια δοκιμασία αξιολόγησης. Δεν αποτελούν προπονητική διαδικασία. Εξειδικευμένοι αξιολογητές/προπονητές της PULLPOSITION SPORTS MANAGEMENT κάτοχοι πτυχίου προπονητικής UEFA PRO και με μεγάλη εμπειρία στο ποδόσφαιρο σαν ποδοσφαιριστές, προπονητές και ανιχνευτές ταλέντων, αξιολογούν τους ποδοσφαιριστές στη τεχνική, στην αντίληψη, στη φυσική κατάσταση, στη κατοχή μπάλας, στη μετάβαση και στη προσωπικότητα εντός του αγωνιστικού χώρου με συγκεκριμένες σύγχρονες ασκήσεις που καλύπτουν όλες τις ενέργειες εντός του αγωνιστικού χώρου.

Οι ασκήσεις αυτές έχουν σαν σκοπό να ξεδιπλώσουν τις ικανότητες και τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών και αφορούν κάθε θέση στο ποδόσφαιρο και κάθε ηλικία. Με αυτή τη δοκιμασία οι ποδοσφαιριστές μαθαίνουν τα μειονεκτήματά τους και τα πλεονεκτήματά τους και εστιάζουν ανάλογα τις προσπάθειες βελτίωσής τους.

Επιπρόσθετα οι ποδοσφαιριστές που θα κερδίσουν τη συμμετοχή τους στο SUMMER CAMP της PARIS SAINT GERMAIN ACADEMY PRO στο EVIAN της Γαλλίας θα βιώσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία στο camp μιας από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές ομάδες παγκοσμίως και θα συμμετέχουν σε όλες τις δραστηριότητες του Camp αποκομίζοντας τεράστια οφέλη και προπονούμενοι για μία εβδομάδα με το σύστημα και τη μεθοδολογία της PARIS SAINT GERMAIN“.

O διευθυντής της PULLPOSITION Sports Management, Δημήτρης Βαγγέλης

Μελλοντικά θα έχουμε άλλες αντίστοιχες εκδηλώσεις με άλλες ομάδες από την Ευρώπη;

“H PULLPOSITION SPORTS MANAGEMENT έχει αποκλειστική συνεργασία με την PARIS SAINT GERMAIN ACADEMY PRO και ήδη σχεδιάζει νέες δραστηριότητες στο χώρο του ποδοσφαίρου οι οποίες είμαστε βέβαιοι ότι θα τύχουν καθολικής αποδοχής και θα προσφέρουν πρωτοποριακές υπηρεσίες και γεγονότα. Η συγκεκριμένη δραστηριότητα των TRYOUTS ήδη εξελίσσεται και από την νέα αγωνιστική περίοδο θα ενισχυθεί και  θα διοργανωθεί σε περισσότερα μέρη με συμμετοχή περισσοτέρων ποδοσφαιριστών ώστε η τελική φάση που θα επιλεγούν οι καλύτεροι να είναι πιο ανταγωνιστική και οι συμμετέχοντες να επιδείξουν τις ικανότητες και δυνατότητές τους“.

Στην τελική φάση ποιοι θα συμμετέχουν;

“Την τελική φάση που θα διοργανωθεί στην Αθήνα την 20 Ιουνίου 2024 θα παρακολουθήσουν ανιχνευτές ταλέντων των μεγαλύτερων ομάδων της SUPER LEAGUE, προπονητές , εν ενεργεία διεθνείς ποδοσφαιριστές και επίσημος προσκεκλημένος είναι ο τεχνικός Διευθυντής της PARIS SAINT GERMAIN ACADEMY PRO κ. Sebastien Kaercher“.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα:

6936122849 | 6946162004 | 6937291030 | 6944604080 | 6995703236

Ελάτε να δείξετε το πάθος και το ταλέντο σας στο γήπεδο!

Δείτε περισσότερα στο pullposition.gr