Άλλο ένα γήπεδο στην Αχαΐα από τη νέα σεζόν

Μια ενδιαφέρουσα τοποθέτηση έκανε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Ερυμάνθου, Ηλίας Βέρρας στο δημοσιογράφο Αποστόλη Νικολόπουλο, κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του αγώνα Παναχαϊκός-Φαραϊκός (1-2), από την οποία προέκυψαν σημαντικές ειδήσεις, όπως αυτή με το γήπεδο Σταυροδρομίου, το οποίο έχει υποστεί μεγάλες ζημιές – φθορές (δείτε περισσότερα εδώ).

“Εμείς σαν δημοτική αρχή θα παραδώσουμε το γήπεδο Σταυροδρομίου τη νέα σεζόν και θα δοθεί σε χρήση. Έχουμε καθυστερήσει λίγο, αλλά από τη νέα αγωνιστική σεζόν θα αποτελεί την έδρα του Α.Ο. Τριταίας“.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που πραγματοποίησε το patragoal.gr θα γίνουν επισκευαστικές εργασίες και εργασίες συντήρησης του γηπέδου ποδοσφαίρου Σταυροδρομίου που είχε αφεθεί στη μοίρα του. Οι εργασίες αφορούν την επισκευή της περιμετρικής περίφραξης, την
επισκευή συντήρηση πέντε σιδερένιων εξωτερικών πορτών, επισκευή συντήρηση επαναχρωματισμός της μεταλλικής μονόριχτης στέγης, των μεταλλικών στοιχείων του φέροντος οργανισμού του κτιρίου και της βάσης στήριξης του ηλιακού θερμοσίφωνα.

Επίσης θα γίνει αποξήλωση και αντικατάσταση κατεστραμμένων πλακιδίων δαπέδου και σοφατεπί. Η επισκευή συντήρηση υπαρχόντων γυψοσανίδων και ο καθαρισμός του περιβάλλοντα χώρου. H συνολική αξία της ανάθεσης ανέρχεται στις 13.199 ευρώ. Επίσης τα τοποθετηθεί ηλιακός θερμοσίφωνας αξίας 1.500 ευρώ. Η τοποθέτηση του θα γίνει στο χώρο των αποδυτηρίων του γηπέδου ποδοσφαίρου στην κοινότητα Σταυροδρομίου, σύμφωνα με την συγγραφή υποχρεώσεων και την τεχνική περιγραφή.

Το www.patragoal.gr είχε αναδείξει τον περασμένο Δεκέμβριο το θέμα με ένα εκτενές αφιέρωμα. Το οποίο και σας θυμίζουμε:

Το γήπεδο Σταυροδρομίου ανήκει και αυτό σε αυτά που δεν γίνονται πλέον αγώνες, παρά το γεγονός ότι με μικρές βελτιώσεις μπορούν να φιλοξενηθούν τα πρωταθλήματα. Εξάλλου δεν έχουν περάσει και πολλά χρόνια από τα τελευταία παιχνίδια εκεί. Ο ΑΟ Τριταίας που στην ουσία είναι η φυσική του έδρα, επιλέγει να παίζει στην Πάτρα ώστε να εξυπηρετούνται οι Πατρινοί ποδοσφαιριστές, απόλυτα λογικό εν μέρει αλλά που επί της ουσίας “ερημώνει” το γήπεδο.

Είναι και η απόσταση “απαγορευτική” για κάποιους να παίξουν εκεί, αφού μιλάμε για ένα γήπεδο που βρίσκεται τουλάχιστον 35-40 χιλιόμετρα έξω από την Πάτρα. Η περίφραξη του γηπέδου προς τον δρόμο και στην περιοχή του κόρνερ, έχει πέσει και θέλει επιδιόρθωση. Σε κακή κατάσταση και τα αποδυτήρια. Ο ΑΟ Τριταίας και η Θύελλα Σκιαδά, είναι δύο ομάδες που το χρησιμοποίησαν ως έδρα τα πρόσφατα χρόνια, τουλάχιστον για τους αγώνες τους.