Ένας ήρθε, ένας έφυγε στον Αστέρα Τέμενης

Μπήκαμε στο Σεπτέμβριο και η ομάδα του Αστέρα Τέμενης συνεχίζει τις μεταγραφικές κινήσεις (φώτο αρχείου).

Σήμερα εντάχθηκε στην ομάδα ο έμπειρος αμυντικός Βασίλης Τρακαδάς, προερχόμενος από τον Απόλλων Αιγίου. «Του ευχόμαστε καλή, υγιή αγωνιστική χρονιά και να βοηθήσει με την εμπειρία του στην ένταξη των νεαρών αθλητών στη μεγάλη ομάδα του Αστέρα», αναφέρει η ανακοίνωση.

Στα πλαίσια της συνεργασίας και των φιλικών σχέσεων της διοίκησης του Αστέρα με τον Αχιλλέα Καμαρών, η ομάδα της Τέμενης προχώρησε στην παραχώρηση του έμπειρου επιθετικού Ηλία Λαλιώτη.

«Ο Ηλίας, βοήθησε τη χρονιά που πέρασε, ( με τη δεινότητά του στο σκοράρισμα), τον Αστέρα στους στόχους του. Ενώ είχε συμφωνήσει στην παραμονή του και φέτος στην ομάδα, σεβόμενοι προσωπικούς του λόγους, τον παραχωρήσαμε στο φίλο σωματείο του Αχιλλέα. Του ευχόμαστε υγεία και πολλά τέρματα».

Σήμερα το απόγευμα ξεκίνησαν οι ακαδημίες του Αστέρα στο γήπεδο της Τέμενης, που φέτος θα υπάρχει συνεργασία με τον Παναιγιάλειο. Κάθε απόγευμα θα γίνονται εγγραφές και γνωριμία των προπονητών με τους γονείς και τα παιδιά. Θα ακολουθήσει αύριο αναλυτική ενημέρωση για το προπονητικό team και τους φετινούς στόχους. Καλό μήνα».