Ακαδημία των Σπορ: Πρόσκληση στην Κυριακάτικη αυλαία του πρωταθλήματος

Τον τελευταίο της αγώνα Θα δώσει η ανδρική ομάδα χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ για το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών, την Κυριακή στις 6:00 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο του ΠΕΑΚ Πάτρας στο Κουκούλι, φιλοξενώντας την ομάδα της Σαλαμίνας Χ.Κ. η οποία έχει τερματίσει ήδη στην Τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Α1 εθνική κατηγορία

Η ομάδα της Πάτρας επιθυμεί και ταυτόχρονα καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο να παρευρεθεί στην αυλαία του φετινού πρωταθλήματος, ώστε όλοι μαζί να γιορτάσουν την φετινή πορεία της ομάδας.

Ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος θα δώσει και σε αυτόν τον αγώνα αρκετό χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς αθλητές, όπως πραγματοποιεί ιδιαίτερα στους τελευταίους αγώνες.

Με την ομάδα της Σαλαμίνας θα έρθουν στην Πάτρα και τα αντίστοιχα τμήματα των μίνι, παμπαίδων Α’, παίδων και παγκορασίδων Α’, όπου και θα γίνουν παιχνίδια με τα αντίστοιχα τμήματα της Ακαδημίας των Σπορ, ούτως ώστε να δοθεί ένας ιδιαίτερος τόνος γιορτής, ταυτόχρονα με την λήξη του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής ανδρών.

Ο παίκτης Χαράλαμπος Παπαγιαννόπουλος τονίζει:

“Θέλουμε οι φίλαθλοί μας να παρευρεθούν την Κυριακή στο Κουκούλι να παρακολουθήσουν έναν ωραίο αγώνα χάντμπολ, χωρίς σκοπιμότητες, από δύο ομάδες που κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος πρωταγωνιστούσαν και ιδιαίτερα όταν αγωνίζονταν στις έδρες τους ήταν πάρα πολύ ανταγωνιστικές.

Επίσης θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας για να τους ευχαριστήσουμε γιατί όλη την χρονιά μας στήριξαν στα παιχνίδια μας και πραγματικά ήταν ο όγδοος παίκτης μας στις εντός έδρας αναμετρήσεις μας”.