Αλλαγή προπονητή στον Αίαντα Σαλαμίνας

Το ΔΣ του Αίαντα Σαλαμίνας ανακοίνωσε την κοινή λύση συνεργασίας με τον προπονητή Βαγγέλη Λαϊβερά.

Αναλυτικά: «Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Αίαντα Σαλαμίνας ανακοινώνει την κοινή συναίνεση λύση συνεργασίας, με τον Προπονητή κο ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΛΑΪΒΕΡΑ.

Ο επιτυχημένος Προπονητής, μας ενημέρωσε ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από την Τεχνική ηγεσία της Ομάδας μας για προσωπικούς λόγους, και η Διοίκηση μας έκανε δεκτή την παραίτηση του.

Ο κος Λαϊβεράς ήρθε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την Ομάδα μας το περασμένο Καλοκαίρι του 2020, και κατάφερε να διατηρήσει την ενότητα και τη συνοχή της Ομάδος.

Ο κος Λαϊβεράς, είναι και θα είναι για πάντα, Μέλος της Μεγάλης ΄΄Οικογένειας΄΄ του Αίαντα Σαλαμίνας, υπήρξε λαμπρός Ποδοσφαιριστής της Ομάδας μας, ακολούθησε η προσφορά του ως Διοικητικό Στέλεχος, Βοηθός Προπονητή αλλά και Προπονητής της Ανδρικής Ομάδας μας στο παρελθόν, και την αγωνιστική περίοδο που μόλις ολοκληρώθηκε ΤΙΜΗΣΕ ως Προπονητής με τη στάση του και το ήθος του, την ιστορία της Ομάδας μας.

Όλοι όσοι ανήκουμε στην ΄΄Οικογένεια΄΄ του Βασιλιά Αίαντα Σαλαμίνας, τον ευχαριστούμε για την προσφορά του, και του ευχόμαστε υγεία, και καλή συνέχεια στην Καριέρα του, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή στο μέλλον οι δρόμοι μας, θα ξανασυναντηθούν».