Ανοιχτή προπόνηση και αγιασμός την Παρασκευή για τον ΠΑΟ Βάρδας

Κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της Βουπρασίας απευθύνει η διοίκηση του Παμβουπρασιακού, προκειμένου να παραστεί το απόγευμα της Παρασκευής στο δημοτικό στάδιο Βάρδας, «Γρηγόριος Καλάκος», όπου θα λάβει χώρα ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός.

Θα είναι μια προπόνηση ανοιχτή στους φιλάθλους, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να κατευοδώσουν την ομάδα, η οποία την Κυριακή θα ταξιδέψει στη Σπάρτη για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος, σε ένα πολύ σπουδαίο ματς, το πιο σημαντικό της πρώτης αγωνιστικής.

Ακολούθως, μετά δηλαδή την ολοκλήρωση της προπόνησης και του αγιασμού, οι ποδοσφαιριστές των Ταύρων, θα παρακολουθήσουν σεμινάριο από την Επιτροπή Διαιτησίας, με θέμα τους νέους Κανόνες του παιχνιδιού, οι οποίοι από φέτος έχουν σημαντικές τροποποιήσεις. Και ακολούθως, η μέρα της ομάδας θα ολοκληρωθεί με δείπνο στις 8μ.μ. στην Ψησταριά Σταθμός, στη Βάρδα.

Η βδομάδα αυτή κυλά αποκλειστικά με στόχο το παιχνίδι της Σπάρτης, δεκαπέντε μέρες μετά την τελευταία αναμέτρηση των δυο ομάδων σε φιλικό επίπεδο. Ο Ντίνος Σπυρόπουλος είχε την ευκαιρία να επισημάνει τα συν και τα πλην του αντιπάλου, αλλά και να κάνει τις απαιτούμενες παρατηρήσεις, για μια ομάδα όπως αυτή της Βάρδας, η οποία φυσικά δεν είναι πρωτάρα σε τέτοια παιχνίδια.

Στην ομάδα τηρούν χαμηλούς τόνους, γνωρίζοντας ότι μια καλή αρχή έχει μεγάλη σημασία, αλλά από εκεί και πέρα, η διάρκεια είναι εκείνη που κρίνει τα πάντα σε ένα Πρωτάθλημα.

Πηγή : ilianews