Απρόσμενη παραίτηση Τάκη Κυριακόπουλου από την Παναχαϊκή!

Κεραυνός εν αιθρία στην Παναχαϊκή, παραμονές του νοκ-άουτ αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος με τον Ιωνικό και λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, ο Τάκης Κυριακόπουλος υπέβαλε την παραίτηση του από την ομάδα έπειτα από επικοινωνία που είχε με τον Σάκη Καλογερόπουλο.

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας:

“Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας της με τον γενικό αρχηγό κο Τάκη Κυριακόπουλο. 

Ο κος Κυριακόπουλος υπέβαλε την παραίτηση του από τη θέση του γενικού αρχηγού, η οποία έγινε αποδεκτή, έπειτα από επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ κο Καλογερόπουλο.

Ευχαριστούμε τον κο Κυριακόπουλο για την άψογη συνεργασία και τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας από αυτό το πόστο από το καλοκαίρι του 2016 έως σήμερα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο”.

Παράλληλα, μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ, ο Τάκης Κυριακόπουλος εξέδωσε ο ίδιος γραπτή δήλωση με την οποία αναφέρεται σε διαφορά φιλοσοφίας:

“Έπειτα από επικοινωνία που είχα με τον πρόεδρο της ομάδας κο Καλογερόπουλο, αποφάσισα να υποβάλω την παραίτηση μου από την θέση του γενικού αρχηγού. Οι λόγοι αφορούν την διαφορά φιλοσοφίας που υπάρχει κυρίως σε θέματα λειτουργίας στην καθημερινότητα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Μετά από τρία χρόνια παρουσίας στην ομάδα της Παναχαϊκής από το πόστο του γενικού αρχηγού, θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω θερμά όλους εκείνους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα καθημερινά από το καλοκαίρι του 2016 έως σήμερα. Εύχομαι σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και το υπαλληλικό προσωπικό της ΠΑΕ, πολλές επιτυχίες προσωπικές, οικογενειακές και φυσικά στην ομάδα μας τα καλύτερα.

Θεωρώ επίσης ότι έχω χρέος να μιλήσω ως φίλαθλος της Παναχαϊκής και να πω κάτι ιδιαίτερα σημαντικό. Οφείλουμε όλοι να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε εκείνους τους ανθρώπους που το καλοκαίρι του 2016 ανέλαβαν την ευθύνη και το βαρύ φορτίο έτσι ώστε η Παναχαϊκή να ξαναμπεί στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Νομίζω πως αν δεν το έκαναν αυτό τότε, ίσως να μην υπήρχε ομάδα σήμερα. Προσωπικά λοιπόν ως φίλαθλος πρέπει να το αναγνωρίσω.

Τέλος, θα ήθελα ξεχωριστά να ευχηθώ καλή δύναμη και ότι καλύτερο στον νέο ιδιοκτήτη της ομάδας κο Καλογερόπουλο, στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά του”.