Αστέρας Λεοντίου: Ξεκινάει στις 7 Σεπτεμβρίου, δύο μεταγραφές

Δύο σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις πραγματοποίησε η ομάδα του Αστέρα Λεοντίου, που αναμένεται να τις προσφέρουν πολύτιμες λύσεις στο αγωνιστικό κομμάτι, όσον αφορά την ερχόμενη σεζόν.

Ο λόγος για τους νεαρούς Φώτη Παναγιωτακόπουλο (1999) και Δημήτρη Κωστόπουλο (2000) από την Α.Ε. Αρόης. Επίσης οι «μαυροπράσινοι» είναι πολύ στην απόκτηση ενός ταλαντούχου ποδοσφαιριστή από ομάδα της Α΄ Κατηγορίας.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει εκτός απροόπτου στις 7 Σεπτεμβρίου στο «Κώστας Ζάρρας» ενώ έχουν κλειστεί δύο φιλικά μέχρι στιγμής με Πείρο Ισώματος (20/9) και Ωλενιακό (3/10).

Η σχετική ανακοίνωση:

“Η ομάδα μας με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται επίσημα δύο νέα μέλη για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Πρόκειται για τους Δημήτρη Κωστόπουλο (2000) και Φώτη Παναγιωτακόπουλο (1999).

Η διοίκηση του Αστέρα πιστή στο πλάνο της πρόσθεσε ακόμα δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της και μάλιστα με καταγωγή από το Λεόντιο.

Ο Δημήτρης Κωστόπουλος αγωνίζεται ως αριστερό και δεξί εξτρέμ, είναι γεννημένος στις 12/7/2000 και την περσινή σεζόν με την φανέλα της Α.Ε. Αρόης στο πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας σημείωσε 5 γκολ, μοιράζοντας παράλληλα και 5 ασίστ. Ο Φώτης Παναγιωτακόπουλος (20/11/1999) αγωνίζεται στο κέντρο και στα άκρα της άμυνας και φορούσε επίσης τη φανέλα της Αρόης.

Οι δύο Λεοντίτες υπηρετούν τη «μητέρα πατρίδα», αλλά όσο τους το επιτρέπουν οι συνθήκες θα είναι στη διάθεση του προπονητή Γιώργου Μιχαλιτσιάνου.

Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τον Αστέρα μας”