Βασίλης Πλιάτσικας: «Δεν υπάρχει εσωτερική πίεση, μονόδρομος η νίκη»

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγο η media day στην Οβρυά στο προπονητικό κέντρο “Αλ. Σπανός”. Αρχικά από την πλευρά των ποδοσφαιριστών στα ΜΜΕ μίλησε ο Bασίλης Πλιάτσικας. Διαβάστε τις δηλώσεις του μέσω του patragoal.gr:

«Ήταν ένα αποτέλεσμα στη Ρόδο που δεν ήταν επιθυμητό, αλλά δεν ήταν και κακό. Ένας πόντος εκτός έδρας είναι σημαντικός και όπως ξέρετε τα παιχνίδια είναι ανά τρεις ημέρες και υπάρχει κούραση, λόγω των μετακινήσεων. Σίγουρα παίζει ρόλο, ότι υπάρχει ψυχολογική κούραση. Όταν η αντίπαλη ομάδα έχει κλειστεί από το 30ο λεπτό πίσω είναι αρκετά δύσκολο, συν τις άλλοι το  γήπεδο ήταν απαράδεκτο».

Αν υπάρχει πίεση;

“Δεν υπάρχει εσωτερική πίεση, όχι. Το κάθε παιδί από μόνο του ξέρει που έχει έρθει, ξέρει τους στόχους, τι θέλει να κάνει στην καριέρα του και στη ζωή. Στα δύο πρώτα παιχνίδια έχουν χαθεί βαθμοί απ΄ όλες τις ομάδες, δεν θα υπάρξει εύκολο παιχνίδι, οπότε κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά”.

Για το ματς με τον ΟΦΙ: “Το πιο ιδιαίτερο μας έως τώρα, είναι στην έδρα μας πρέπει να το κερδίσουμε. Αυτά τα παιχνίδια δεν έχεις περιθώριο λαθών, ότι κάτι έφταιξε και δεν το πήρες. Μονόδρομος η νίκη, αρχής γενομένης από την Κυριακή.

Συμπληρώνοντας: «Έχει υπάρξει περίοδος που έπαιζε και στο παρελθόν τόσο συχνά. Βέβαι, αυτές οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες, έχει υπάρξει μεγάλη περίοδος απραξίας και αυτό κάνει το έργο μας πιο δύσκολο. Αν είχαμε τον κόσμο στο γήπεδο θα ήταν έξτρα κίνητρο για εμάς,  ο 12ος παίκτης μας.

Το μήνυμα που θέλουμε να δώσουμε είναι πως σε κάθε παιχνίδι θα δώσουμε τα πάντα, είναι δύσκολα και θέλουμε τη στήριξή τους και εκτός αγωνιστικού χώρου».