Βετούλας: «Προσπαθήσαμε να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί και μαχητικοί»

Την ανωτερότητα του Περιστερίου αναγνώρισε ο προπονητής του Απόλλωνα Νίκος Βετούλας, ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος από την ανταγωνιστικότητα της ομάδας του και την μαχητικότητα που επέδειξαν οι παίκτες του.

«Συγχαρητήρια στο Περιστέρι, νομίζω ότι το ξεκίνημα που έκανε μας έδειξε από την αρχή πως πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι για να αντιμετωπίζουμε τα εκτός έδρας παιχνίδια και ειδικά με ομάδες που έχουν ποιότητα. Το πρώτο 10λεπτο ήταν εκείνο που καθόρισε το ρυθμό του παιχνιδιού, καθώς το Περιστέρι μπήκε πολύ δυνατά. Εμείς αντιθέτως είχαμε πει να προσέξουμε την αρχή της αναμέτρησης, δεδομένης της απώλειας του Κόλεμαν και του μικρού ροτέισιον που ούτως η άλλος είχαμε, αλλά σήμερα έγινε ακόμη μικρότερο με την απώλεια και του Διαμαντάκου» δήλωσε ο προπονητής του Απόλλωνα.

Και ο Νίκος Βετούλας, πρόσθεσε: «Το Περιστέρι κέρδισε δίκαια, εμείς προσπαθήσαμε να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί και μαχητικοί. Νομίζω το καταφέραμε μετά το δεύτερο 10λεπτο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω δεδομένης της πίεσης που δεχόμασταν από την ομάδα του Περιστερίου αλλά και της κούρασης που είχαμε. Νομίζω ότι η εικόνα μας ήταν καταπληκτική όσον αφορά την μαχητικότητα και την ανταγωνιστικότητα. Από κει και πέρα, ελπίζω ότι θα κερδίσουμε τα παιχνίδια που πρέπει ώστε να μείνουμε στην κατηγορία. Καλή συνέχεια στο Περιστέρι».