Βλέπει την Παναχαϊκή στα φαβορί ο Μάγγος

Ο Γιάννης Μάγγος έχρισε την Ξάνθη φαβορί για το πρωτάθλημα στη Super League 2.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, Γιάννης Μάγγος, μίλησε στο ART FM για την έναρξη της Super League 2 και έχρισε φαβορί για την πρώτη θέση την Ξάνθη.

Για την έναρξη της SL2:
«Καμία ομάδα δεν θα είναι στο επιθυμητό επίπεδο, δεν θα έχει την ένταση που θέλει. Όλοι έχουμε όρεξη και διάθεση για το ξεκίνημα, αλλά έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον κορονοϊό. Ένα κρούσμα να έχουμε στους βασικούς, πάει στράφι ο προγραμματισμός. Όλες οι ομάδες έχουν 15-16 βασικούς παίκτες. Θα πορευτούμε όμως με αυτό. Και θα έχουμε αγώνες Κυριακή Τετάρτη. Ένα χαλάρωμα και αγώνας».

Για το ποιος είναι το φαβορί:
«Ξεκάθαρο φαβορί είναι η Ξάνθη. Με τις μεταγραφές που έχει κάνει και με το πρότζεκτ που έχει φτιάξει. Ούτε ομάδες Α’ Εθνικής δεν έχουν αυτό που δημιουργήσει η Ξάνθη. Από εκεί και πέρα είναι ο Ιωνικός, η Παναχαϊκή και τα Χανιά».

Για τον Ιωνικό:
«Αν είχαν κόσμο τα γήπεδα, με αυτούς τους οπαδούς και αυτήν την έδρα θα έλεγα πως φαβορί είναι ο Ιωνικός. Δύσκολο να περάσεις από εκεί».

Για τον Απόλλωνα Λάρισας:
«Έχουμε 2 παίκτες ισάξιους σε κάθε θέση. Σίγουρα είναι κάποιοι όπως ο Μόρας και ο Κλάους που δεν είναι εύκολο να αντικατασταθούν. Έχουμε όμως βάθος. Mε Γλύκο και Μόρα έχω δύο προπονητές στο γήπεδο. Ο Κλάους είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο και θα μας βοηθήσει».