Γαλήνη: “Aισθανόμαστε αδικημένοι…”

Τώρα που η «σκόνη» έχει κατακαθίσει από την τελευταία αγωνιστική Α1 ΕΣΚΑ-Η και κρίθηκε η άνοδος στην Γ’ Εθνική η διοίκηση του ΑΟ Αχαΐας Γαλήνη εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

Α) Να συγχαρεί δημόσια όλους όσους συνέβαλαν στην εντυπωσιακή πορεία της ομάδας μας (προπονητές, παίκτες, εφόρους, βοηθούς, χορηγούς κ.α). Αυτό ήταν που αναγνωρίστηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία των φίλων του αθλήματος.

Β) Το ότι η ομάδα μας δεν μπόρεσε να στεφθεί πρωταθλήτρια – έτσι όπως προέκυψε- είναι κάτι μας έχει στεναχωρήσει και πικράνει αφάνταστα βάσει της τεράστιας προσπάθειες που έγινε από παίκτες, προπονητές, διοίκηση κ.α. Αυτή η προσπάθεια αναγνωρίστηκε από πολλούς & μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

Γ) Για την διαιτησία του συγκεκριμένου αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες των σφυριγμάτων καθένας έχει την άποψή του έτσι και εμείς.

Διαιτησία που είναι γεγονός ότι με τα πολλά φάουλ που «φόρτωσε» την ομάδα δεν μας δόθηκε η δυνατότητα να διεκδικήσουμε επί ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ στα τελευταία δραματικά λεπτά τον ιστορικό άθλο που δικαιούμαστε για αυτό και αισθανόμαστε αδικημένοι.

Δ) Είναι γεγονός ότι από τα μέσα του 2ου γύρου η ομάδα μας δεν είχε ξεφουσκώσει όπως περίμεναν ή (ήλπιζαν κάποιο) αλλά έδειξε ότι ήταν πολύ δυνατή για να τα καταφέρει κόντρα σε συλλόγους με μεγάλη ιστορία, χρήματα και δυναμική. Τα μηνύματα τα λάβαμε.

Στο μέλλον θα θέλαμε και εμείς εάν υπάρξει η κατάλληλη βοήθεια και οικονομική στήριξη από υγιείς ανθρώπους και φορείς να δημιουργήσουμε ακόμα και δεύτερη ομάδα, προκειμένου να προσέλθουν παιδιά και να δουλέψουμε προς όφελός τους.

Ε) Ο Α.Ο Αχαΐας Γαλήνη μπορεί να μην προβιβάστηκε στην Γ’ Εθνική κατηγορία όμως για πολλούς φίλους του αθλήματος η φετινή πορεία έδειχνε εικόνα πρωταθλητή.

Σε αυτό ακριβώς το σημείο με δύναμη, κουράγιο και αρκετή εμπειρία αποφασίσαμε να συνεχίσουμε με σωστές πρακτικές και να ζητήσουμε από τη Νέα διοίκηση της ΕΟΚ και τον αγαπητό πρόεδρο της να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί το άθλημα για μια καλύτερη και πιο υγιή πορεία».