Διαγόρας Ρόδου: «Στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή δεν περισσεύει κανείς»

Φωτογραφία: rodiaki.gr

Την Πέμπτη (15.00) θα παίξει εντός έδρας ο Διαγόρας με την Παναχαϊκή στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play out στη Super League 2.

Ανακοίνωση-κάλεσμα του Διαγόρα για τον αγώνα με την Παναχαϊκή:

«Η ΠΑΕ Διαγόρας δίνει την Πέμπτη 4 Απριλίου στις 15.00 στο στάδιο “Διαγόρας” της Ρόδου, το μεγαλύτερο ζωτικής σημασίας παιχνίδι, για τα play out της Superleague 2 . Η τρίτη αγωνιστική αυτής της διαδικασίας, φέρνει στο νησί μας την Παναχαϊκή, που κι αυτή έχει στον σχεδιασμό της την παραμονή στην Κατηγορία.

Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές της ομάδας, καλούν όλο τον κόσμο του νησιού στο γήπεδο, να ενισχύσει με κάθε δυνατό τρόπο την προσπάθεια του «γηραιού». Ο δωδέκατος παίκτης σε αυτό το παιχνίδι, είναι πέρα για πέρα απαραίτητος. Η ψυχή των παικτών, χρειάζεται και τη φωνή της εξέδρας στον δρόμο που οδηγεί στη νίκη και στο ποθούμενο αποτέλεσμα.

Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν υποθέσεις, αλλά αν ο Διαγόρας κερδίσει το ματς, παίρνει βαθιά βαθμολογική ανάσα, ενώ παράλληλα βάζει σε περιπέτειες την Παναχαϊκή. Η διαδικασία των play out αυτό τον σκοπό έχει. Οι νίκες βγάζουν τον Διαγόρα από τη δυσχερή θέση, ενώ παράλληλα “σπρώχνουν” τον αντίπαλο στον “πνιγμό”.

Στο ματς της Πέμπτης συνεπώς, δεν περισσεύει κανείς…
Όλοι οι Διαγοριδείς πρέπει να δώσουν βροντερό «παρών», βοηθώντας τη μεγάλη τους αγάπη να φτάσει στη νίκη. Δεν χρειάζεται να “κρύβεται” κανείς…
Όλοι στο γήπεδο, την Πέμπτη στις 15.00
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΝΑ ‘ΣΑΙ…ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ…»