Δύο αθλητές του Προμηθέα στο All-Star Game του Σαββάτου

Το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Δεκέμβρη θα διεξαχθεί το All Star Game στο ΟΑΚΑ, το οποίο συνδιοργανώνουν ο ΕΣΑΚΕ και ο ΠΣΑΚ. Γνωστά έγιναν τα ρόστερ των δύο ομάδων, με τους Σάσα Βεζένκοβ και Γιώργο Παπαγιάννη να είναι αρχηγοί. Επίσης ανακοινώθηκαν τα ονόματα που θα λάβουν μέρος στους διαγωνισμούς καρφωμάτων και τριπόντων.

Δύο αθλητές του Προμηθέα θα δώσουν το παρών, αφού ο Νίκος Γκίκας θα αγωνιστεί με την Team Vezenkof ενώ ο Αρνόλντας Κουλμπόκα θα αγωνιστεί με την Team Papagiannis.

Aναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ
Οι ημέρες για την «Γιορτή του Ελληνικού Μπάσκετ» το 25ο All Star Game που συνδιοργανώνουν ο ΕΣΑΚΕ και ο ΠΣΑΚ στο ΟΑΚΑ και στο Κλειστό Γυμναστήριο «Νίκος Γκάλης» το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, πλησιάζουν και ήρθε η ώρα για την ανακοίνωση των δύο ομάδων του Κεντρικού Αγώνα με την συμμετοχή των καλύτερων Ελλήνων και Ξένων παικτών της Basket League!

Οι αρχηγοί των δύο ομάδων ο Σάσα Βεζένκοφ του Ολυμπιακού και ο Γιώργος Παπαγιάννης του Παναθηναϊκού όπως και όλοι οι αθλητές που παίρνουν μέρος στον «Αγώνα των Αστεριών» αναδείχθηκαν από τις ψήφους του φίλαθλου κοινού που πήραν μέρος στην ψηφοφορία του www.esake.gr και τους προπονητές των ομάδων της Basket League.

Ευχαριστούμε τους πάνω από 8.000 χρήστες που πήραν μέρος στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των αθλητών στην οποία πρώτευσαν οι δύο αρχηγοί των ομάδων Team Vezenkof και Team Papagiannis, οι οποίοι επέλεξαν και τους συμπαίκτες τους!

Αναλυτικά τα ρόστερ των δύο ομάδων μαζί με τις ψήφους που έλαβαν οι παίκτες και οι προπονητές στην ψηφοφορία του κοινού και οι συμμετοχές στους Διαγωνισμούς: