Επιστροφή Γιώργου Κυριακόπουλου στην Εθνική

Γνωστές έγιναν οι πρώτες επιλογές του Γκουσταβο Πογέτ για την Εθνική ομάδα για τους εκτός έδρας φιλικούς αγώνες με τη Ρουμανία και το Μαυροβούνιο.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Κώστας Μανωλάς και ο Δημήτρης Κουρμπέλης ήταν στα πλάνα του Ουρουγουανού τεχνικού για τα δύο φιλικά ωστόσο αποφασίστηκε από κοινού να μην κληθούν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τη δεδομένη χρονική περίοδο προκειμένου να μην επιβαρυνθούν από τα συνεχόμενα παιχνίδια με τις ομάδες τους με δεδομένο ότι προέρχονται από τραυματισμούς.

Από τις άλλες επιλογές που έχει κάνει ο νέος τεχνικός της Εθνικής στις πρώτες του κλήσεις ξεχωρίζει η επιστροφή του Κουλούρη, η «πρώτη» του Χρήστου Κουρφαλίδη και η επιστροφή του Γιώργου Κυριακόπουλου της Σασουόλο.

Αναλυτικά αναφέρει η Ελληνική Ομοσπονδία για τις κλήσεις του Πογέτ.

Είκοσι έξι ποδοσφαιριστές περιλαμβάνει η πρώτη πρόσκληση του κ. Γουστάβο Πογέτ για τους εκτός έδρας φιλικούς αγώνες με την Ρουμανία και το Μαυροβούνιο. Οι επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι οι εξής.

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Γιώργος Αθανασιάδης, Γιώργος Τζαβέλλας, Παντελής Χατζηδιάκος, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Κώστας Τσιμίκας, Κώστας Σταφυλίδης, Δημήτρης Γούτας, Γιώργος Κυριακόπουλος, Δημήτρης Νικολάου, Λάζαρος Ρότα, Μανώλης Σιώπης, Μάριος Βρουσάι, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Χρήστος Κουρφαλίδης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Δημήτρης Λημνιός, Πέτρος Μάνταλος, Γιώργος Μασούρας, Τάσος Μπακασέτας, Τάσος Δουβίκας, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Γιακουμάκης, Ευθύμης Κουλούρης, Βαγγέλης Παυλίδης.

Η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα το απόγευμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.