Επιστροφή στη δράση σήμερα, έρχεται οικονομική ενίσχυση

Οι «κοκκινόμαυροι» αντιμετωπίζουν σήμερα το μεσημέρι, εκτός έδρας (15/05, 15:00) τον ΟΦ Ιεράπετρας, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League 2. Η 16μελής αποστολή της Παναχαϊκής για το σημερινό ματς, αποτελείται από τους:

Κολουβούρη ,Μικέ, Ι. Σίλβα, Λαρέα, Κωνσταντακόπουλο, Καρλίτος, Λιοφάγο, Παπαχρονόπουλο, Μπουρλάκη, Ρουγκάλα, Στασινόπουλο, Στεργίδη, Τοπάλ, Τσακμάκη, Χαντί και Ζυγκερίδη.

Η ΚΥΑ που προβλέπει 105.916 ευρώ για κάθε ΠΑΕ

Εκδόθηκε από τα αρμόδια Υπουργεία, Οικονομικών και Πολιτισμού & Αθλητισμού η σχετική ΚΥΑ για τα χρήματα από τη φορολόγηση των κερδών των παικτών του στοιχήματος που θα δοθούν στη Super League 2.

Οι ομάδες της Super League 2 θα πάρουν από 105.916,67 ευρώ η κάθε μία. Το συγκεκριμένο κομμάτι της ΚΥΑ (Κοινής Υπουργικής Απόφασης) αναφέρει:

Άρθρο 1. Στο Άρθρο 6 «Διανεμόμενο Ποσό- Επαγγελματικός Αθλητισμός» στην παρ. 2 προστίθεται περίπτωση iv. ως εξής:

«iv. Α2 Επαγγελματική Κατηγορία Ποδοσφαίρου – Super League 2 ή όπως αλλιώς αυτή θα ονομάζεται, ποσό δύο εκατομμυρίων πεντακοσίων σαράντα δύο χιλιάδων ευρώ (2.542.000€), το οποίο κατανέμεται ισόποσα σε όλες τις συμμετέχουσες στην κατηγορία Π.Α.Ε. (ήτοι διανέμονται 105.916,67 € σε κάθε Π.Α.Ε.)».