«Εσείς που δεν θέλετε να παίξουμε, με κάνετε και γελώ»

Αγανακτισμένος είναι πλέον ο πρόεδρος του Πόρου, Γιάννης Ασσαριωτάκης ο οποίος μέσα από ανάρτησή του απαντάει σε όσους αναφέρουν πώς δεν πρέπει να αρχίσει ξανά η Γ’ Εθνική.

Μάλιστα αναφέρει πώς γελάει με αυτούς και κλείνει με την εξής φράση: “Συγγνώμη αλλά θα σας ενοχλούμε συνεχώς οπότε σας πιάνουμε λάθος”.

Η ανάρτησή του:

“Επειδή διάβασα όλους σας να λέτε ότι πρέπει να σεβαστούμε τους ειδικούς για να μην βλάψουμε την υγεία των παικτών και δεν πρέπει να ξαναρχίσουμε , με κάνετε να γελώ! Οι ειδικοί λοιπόν μας καλούν να εμβολιαστούμε , αυτό περιμένει ολος ο πλανήτης .

Σας ενοχλεί ο ιος , σας ενοχλεί το εμβόλιο σας ενοχλούν τα έξοδα σας ενοχλούν οι ποδοσφαιριστές με τα οδοιπορικά τους . Ορισμένοι είστε φίλοι μου αλλά στο σπίτι μου έμαθαν να μη μασώ τα λόγια μου, βγείτε και πείτε ξεκάθαρα το πρόβλημα…..!

Λυπάμαι που ορισμένοι τολμούν να αποκαλούν large τους σωστούς! Εκεί καταντήσαμε…, να προσπαθείς για την χαρά της ζωής και να σε δείχνουν με το δάχτυλο σαν παράσιτο. Κύριοι πείτε τα πράγματα με τα λόγια τους!!! Συγγνώμη αλλά θα σας ενοχλούμε συνεχώς οπότε σας πιάνουμε λάθος.”