Ζητάει την βοήθεια του κόσμου ο Παναιγιάλειος

Η προσωρινή διοίκηση του Παναιγιαλείου Γ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να απευθυνθεί στον 12ο και πιο πολύτιμο παίκτη της Αιγιώτικης ομάδας, τους φιλάθλους της και να ζητήσει την αμέριστη βοήθεια τους στο εγχείρημα που ξεκινάει, έχοντας αναλάβει το βαρύ «φορτίο» της διοίκησής της.

Κοινός στόχος και όραμα για την διοίκηση και τον προπονητή Φίλιππο Σχοινά, είναι αποκλειστικά ο πρωταγωνιστικός ρόλος στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας, όπως αναφέρεται άλλωστε και στην ανακοίνωση της διοίκησης:

«Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι κύριος στόχος μας, την νέα αγωνιστική περίοδο, είναι να δημιουργήσουμε μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα που θα μπορεί να εκπροσωπεί επάξια τον ιστορικό σύλλογό μας. Άλλωστε, όπως τόνισε και ο νέος προπονητής μας Φίλιππος Σχοινάς και μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους, ο Παναιγιάλειος ασχέτου κατηγορίας που αγωνίζεται είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί. Στη φετινή προσπάθειά μας, ωστόσο, η συμβολή ΟΛΩΝ με όποιο τρόπο είναι εφικτός, είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Πιστεύουμε ότι η νεολαία του δήμου μας χρειάζεται θεμιτά κίνητρα για να σωστά πρότυπα κι ένα από αυτά είναι η δημιουργία δυναμικής στον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ, ανάλογης του ιστορικού του υπόβαθρου.»

Για μια ακόμα φορά το ΔΣ του Παναιγιάλειου εκπέμπει σήμα sos, για την άμεση ανάγκη δημιουργίας τμημάτων ακαδημίας:

«Η «μητρόπολη» των συλλόγων του δήμου μας, στοχεύει παράλληλα με την αγωνιστική αναγέννησή του, να ανακαλύψει και νέους αθλητές μέσα από τα τμήματα υποδομής που θα δημιουργήσει στο άμεσο μέλλον. Άλλωστε η εύρυθμη λειτουργία όλων των ερασιτεχνικών συλλόγων, προϋποθέτει οικονομική στήριξη προκειμένου να δημιουργηθούν και τα απαραίτητα ανταποδοτικά προς την τοπική κοινωνία και οικονομία.» 

Με την απουσία του μεγάλου επενδυτή στον Παναιγιάλειο είναι συγκεκριμένες οι πηγές εσόδων, για την οικονομική κάλυψη του απαραίτητου μπάτζετ, το οποίο μπορεί να ξεπεράσει τις 60.000 ευρώ.

Αυτό υπογραμμίζεται από την διοίκηση που τονίζει την ανάγκη σύμπλευσης των κατοίκων της Αιγιάλειας, στις οικονομικές απαιτήσεις που έρχονται:

«Ο Παναιγιάλειος δεν μπορεί να διεκδικεί στόχους, χωρίς να στηρίζεται στους δικούς του ανθρώπους που κατέχουν ή διευθύνουν τοπικές επιχειρήσεις ή εταιρίες. Μακριά από το δήμο μας, λίγοι είναι οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται πραγματικά για την ομάδα μας. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας για να κερδίσουμε το στοίχημα της αναγέννησης του Παναιγιαλείου, χωρίς τις αγκυλώσεις του παρελθόντος. Κάτι το οποίο τονίζει και το σύνθημα που μας συντροφεύει τα τελευταία χρόνια. 

ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ για να πετύχουμε τους στόχους, αγωνιστικούς και λειτουργικούς, που θέτουμε προς όφελος της ομάδας.  

Όμως για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε με αξιώσεις τους αγωνιστικούς στόχους που θέλουμε όλοι και είναι καταδικασμένος ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ να έχει, απαραίτητη προϋπόθεση -όπως είπαμε και παραπάνω- είναι η οικονομική του στήριξη. Αυτό μπορεί να γίνει είτε με πακέτα χορηγιών για διαφημιστικές πινακίδες (1m ύψος και 3m μήκος), είτε αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας σε πολύ λογική τιμή, είτε με την εγγραφή μελών που θα αποτελούν και το «ζωντανό» στήριγμα της ομάδας. 

Τα έσοδα απ΄ όλα αυτά θα αποτελέσουν τον πυλώνα για την ανοικοδόμηση του συλλόγου μας και θα είναι πάντα στη διάθεση των μελών του συλλόγου ανά πάσα στιγμή προς έλεγχο διαφάνειας. Αυτά τα χρήματα θα συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας, αφού θα χρησιμοποιηθούν για τις μετακινήσεις της ομάδας, αθλητικό υλικό, ιατρική κάλυψη, διαιτησίες και αμοιβές αγωνιστικού τμήματος.   

Η ενημέρωση για τα δρώμενα του συλλόγου θα γίνεται, επίσης και από την επίσημη σελίδα της στο διαδίκτυο.  

Πιστεύουμε ότι μόνο εάν προσπαθήσουμε ΟΛΟΙ θα μπορέσει ο Παναιγιάλειος να έχει καλύτερο μέλλον. Έχουμε όλοι την ίδια αγάπη για την ομάδα μας. 

ΜΟΝΟ ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ!!!»