Καλός… οιωνός για το μέλλον

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών στα γραφεία της ΕΠΣ Αχαΐας.

Ο τυχερός που παίρνει τον άτυπο τίτλο του Κυπελλούχου για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 είναι ο Ατρόμητος Πατρών, ο οποίος ήταν εξαρχής αντίθετος με την όλη διαδικασία.

Oι “πορτοκαλί” έστω και με αυτόν τον τρόπο διατηρούν τα σκήπτρα, σε μια χρονιά που ήλπιζαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου στις εθνικές κατηγορίες μετά από πολλά χρόνια.

Η επιτυχημένη φετινή πορεία της ομάδας, το γεγονός ότι διεκδικούσε με αξιώσεις το νταμπλ, αλλά και το όλο κλίμα που υπήρξε όλη τη σεζόν στην ομάδα, κάνει τους ανθρώπους που κινούνται γύρω από αυτή, να πεισμώνουν ακόμα περισσότερο.

Πρώτος εξ’ αυτών, ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Μπάρλος, που μέσα σε δύο χρόνια ανέβασε level τον σύλλογο. Ο Ατρόμητος οφείλει να συνεχίσει και να παραμείνει μια ομάδα με πρωταγωνιστικές βλέψεις, μια ομάδα η οποία δεν θα αλλάξει σε τίποτα τη φυσιογνωμία της.

Μια ομάδα-οικογένεια, αλλά και ένα σύνολο το οποίο θα διεκδικεί τίτλους και να βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο του Αχαϊκού ποδοσφαίρου. Αυτό σημαίνει ότι ο Ατρόμητος θα δηλωθεί κανονικά στην ΕΠΟ, έτσι ώστε τη νέα αγωνιστική περίοδο να συμμετάσχει στο Κύπελλο Ελλάδος.

Σε περίπτωση τώρα που οι «πορτοκαλί» με αίτησή τους επιθυμούν να μην συμμετάσχουν τότε την θέση τους θα πάρει η Δόξα Παραλίας. Η κατάταξη συνεχίζεται με τον Άρη Πατρών, τον Διαγόρα Βραχνεΐκων, την Θύελλα Πατρών, τον Παναιγιάλειο, τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου και τέλος την Αχαϊκή.