Καταθέτει αίτημα για ομαδικές προπονήσεις

Σημαντικές ειδήσεις έβγαλε η τηλεδιάσκεψη της Super League 2 για το μέλλον του πρωταθλήματος.

Αποφασίστηκε ομόφωνα η επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις και άμεσα θα κατατεθεί σχετικό αίτημα ώστε οι ομάδες να ξεκινήσουν το restart όπως ήδη συμβαίνει στην SL1. Το «ηλεκτρονικό» ΔΣ πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα και μάλιστα καθορίστηκαν τα επόμενα βήματα που θα κρίνουν και την επανέναρξη.

Σύμφωνα με την ατζέντα που συζητήθηκε, αντιπροσωπεία της διοργανώτριας θα συναντηθεί με τον ΠΣΑΠ για το κρίσιμο θέμα των μειώσεων στα συμβόλαια των παικτών, ενώ θα υπάρξει και αίτημα προς την ΕΠΟ για οικονομική ενίσχυση ώστε οι ομάδες να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν.

Παράλληλα, η SL2 θα αποστείλει και επιστολή στην ΕΡΤ με την οποία θα ζητάει προκαταβολή ή μέρος των χρημάτων από τα συμφωνηθέντα προκειμένου να ανασάνουν τα ταμεία των ΠΑΕ με στόχο τα λεφτά αυτά να χρησιμοποιηθούν για τεστ ανίχνευσης κορονοϊού.

Η επίσημη ενημέρωση της διοργανώτριας αναφέρει:

Να σταλεί αίτημα για ομαδικές προπονήσεις στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, καθώς και αιτήματα για συνάντηση μέσω τηλεδιάσκεψης με τον ΠΣΑΠ και την ΕΠΟ για τη διευθέτηση εκκρεμοτήτων και την επίλυση διαδικαστικών θεμάτων σχετικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2.