“Λευκή” ισοπαλία για Αστραπή Ψαροφαΐου και Πείρο Ισώματος

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στην Αστραπή Ψαροφαΐου και στον Πείρο Ισώματος, καθώς το παιχνίδι έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Με αυτή την ισοπαλία η Αστραπή έφτασε τους 5 βαθμούς και βρίσκεται μοιραία στην 13η θέση ενώ ο Πείρος Ισώματος βρίσκεται στην 4η θέση με 14 βαθμούς.

Το πρώτο ημίχρονο ποιοτικά θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα καθώς μπροστά από τις δύο εστίες δεν υπήρχε κάποια αξιοσημείωτη μεγάλη ευκαιρία για γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο η Αστραπή μπήκε πιο δυνατά και απείλησε πρώτη στο 47′ αλλά το σουτ του Κουκή από το ύψος του πέναλτι απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Βέσσης.

Στο 50′ ήταν η σειρά του Πείρου να απειλήσει αλλά το μακρινό φάουλ του Καραΐσκου απέκρουσε σε κόρνερ ο Γιαννόπουλος. Στο 80′ ο Λέκκας βγήκε τετ α τετ απέναντι από τον Γιαννόπουλο με τον τερματοφύλακα της αστραπής να αποκρούει και να κρατάει το μηδέν μηδέν.

Η τελευταία καλή ευκαιρία του παιχνιδιού ανήκε και πάλι στους φιλοξενούμενους αλλά στο 83′ το σουτ του Κουλογιάννη απέκρουσε σε κόρνερ ο Γιαννόπουλος.

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση,μπορεί οι θεατές να μην είδαν κάποιο τέρμα αλλά είδαν πάρα πολλές μονομαχίες στον χώρο της μεσαίας γραμμής,σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Συνθέσεις:

ΑΣΤΡΑΠΗ ΨΑΡΟΦΑΪΟΥ (Δημήτρης Ξηνταρόπουλος): Αλ.Γιαννόπουλος, Γκάντζος, Πανούσης, Γιώτης, Βερβέρογλου, Γιάννου, Παπάς, Ανάγνου (80′ Γεωρ.Γιαννόπουλος), Λιαρομμάτης (46′ Σουγλέρης), Πάνας, Πρίντεζης (45+1′ λ.τ.Κουκής).

ΠΕΙΡΟΣ ΙΣΩΜΑΤΟΣ (Χρήστος Δελδήμος): Βέσσης, Χουρδούμης (92’Μαντζουράκης), Κ.Παπανδρέου, Ν.Παπανδρέου, Κοτσανόπουλος, Παπαδιονυσίου, Λ.Νταφογιάννης (74′ Ι.Νταφογιάννης), Καραλής, Καραΐσκος, Κουλογιάννης, Λέκκας (80′ Μπουρής).

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς