“Λευκή” ισοπαλία στην Αγυιά!

Η Παναχαϊκή έμεινε στο 0-0 με τα Χανιά σε ένα ματς που άπαντες θέλουν να ξεχαστεί το γρηγορότερο δυνατό. Χαμένο πέναλτι ο Μυτίδης στο 8ο λεπτό, δοκάρι ο Μπουρσέλης στο 24΄ για τους Κρητικούς, με 10 παίκτες ολοκλήρωσε το ματς η ομάδα της Πάτρας λόγω αποβολής του Κωνσταντακόπουλου στο 54ο λεπτό.

To φιλμ της αναμέτρησης:

8′ Ο Καλογεράκης έπιασε το πέναλτι του Μυτίδη, ενώ στην επαναφορά πάλι ο Καλογεράκης απέκρουσε το σουτ του Μυτίδη. Το πέναλτι είχε κερδίσει ο Μπουρλάκης σε ανατροπή του από τον Σερβιλάκη.

17′ Κεφαλιά του Κωνσταντακόπουλου, μπλόκαρε ο Καλογεράκης.

23′ Καλό σουτ του Κατσούρι, έδιωξε ο Θεοδωράκης.

24′ Σέντρα σουτ του Μπουρσέλη από τα αριστερά η μπάλα στο δοκάρι της εστίας της Παναχαϊκής!

41′ Aντεπίθεση των Χανίων, ο Μάναλης έσπασε στα αριστερά στον Μανουσάκη και εκείνος με ένα ψχιλοκρεμαστό σουτ παραλίγο να σκοράρει για τους φιλοξενούμενους.

49′ Φάση διαρκείας με Τριμμάτη, Αλεξόπουλο και Λινάρδου το σουτ του τελευταίου κόντραρε και πέρασε κόρνερ..

54′ Φάουλ του Κωνσταντακόπουλου μετά από μαρκάρισμα στον Μπουτσάκη και δεύτερη κίτρινη κάρτα – αποβολή για τον παίκτη της Παναχαϊκής.

57′ Φάουλ του Μπουρσέλη από αριστερά, στο β’ δοκάρι ο Μανουσάκης έκανε το σουτ στην μικρή περιοχή σχεδόν, απέκρουσε σωτήρια ο Θεοδωράκης.

Συνθέσεις:

Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Θεοδωράκης, Τοπάλ, Τριμμάτης (63′ Στεργίδης), Τσακμάκης, Λαρέα, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης (85′ Π. Καρακλάιτς), Λινάρδος (85′ Χαντί), Αλεξόπουλος, Μυτίδης (56′ Ν. Καρακλάιτς), Τσιάρας.

Χανιά (Μαναρώλης – Λαμπράκης): Καλογεράκης, Μπάτζιος, Σαρρής (90′ Σέχου), Σερβιλάκης, Κατσούρι (79′ Μαρτσάκης), Μπουτσάκης (70′ Ναζίμ), Λεμονής, Μπουρσέλης (79′ Ιατρούδης), Μανουσάκης, Κόλα (70′ Κοκκίνης), Μάναλης.

Διαιτητής: Αλαμπέης (Αθηνών)
Βοηθοί: Τσολακίδης (Αθηνών), Νικολάου (Αθηνών)