Μεγάλη εντός έδρας νίκη για τον Ίκαρο Πετρωτού

Σε εξ΄ ναβολής αναμέτρηση για την 12η αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Β΄ Εθνικής ο Ίκαρος Πετρωτού στο γήπεδο των Προσφυγικών κατάφερε να επικρατήσει εντός έδρας της Δόξας Πηγαδακίων με 2-0 και να βρεθεί στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 24 βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Πήγασο Θριασίου με στόχο την νίκη και άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της ομάδας.

Ο Ίκαρος Πετρωτού μπήκε από την αρχή της αναμέτρησης πολύ δυνατά, δείχνοντας από τα πρώτα λεπτά πως οι αθλήτριες του κ. Παναγιωτόπουλου θέλουν το τρίποντο για ψυχολογικούς κύριους λόγους. Η πίεση του Ίκαρου καρποφόρησε στο 13ο λεπτό όταν η Μούκα έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής η Ζώτου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στο 16′ η Λομποτέση ανέτρεψε εντός περιοχής την Κυριάκου με την κ. Σαχίνη να καταλογίζει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε η Μούκα με την Γρίβα να αποκρούσει εντυπωσιακά στην αριστερή της γωνία. Στο 38′ η Τσάμη ύστερα από βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας βγήκε στο τετ α τετ και πλάσαρε ψύχραιμα την Γρίβα για το 2-0.

Δύο λεπτά αργότερα η Δόξα Πηγαδακίων έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ξαναμπεί στο παιχνίδι και στην διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος αλλά η Αντιόχου από πλεονεκτική θέση αστόχησε και σπατάλησε μια μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα της. Τελευταία καλή ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου άνηκε στον Ίκαρο, αλλά το σουτ της Τσάμης περίπου από το ύψος του πέναλτι κατέληξε πάνω από τα δοκάρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ίκαρος έκανε εξαιρετική διαχείριση του σκορ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα,ο ρυθμός της αναμέτρησης δεν ήταν όπως του πρώτου ημιχρόνου και το τελευταίο σφύριγμα της κ.Σαχίνη βρήκε τον Ίκαρο νικητή κόντρα στην Δόξα Πηγαδακίων με σκορ 2-0.

Αρνητικό στοιχείο της αναμέτρησης ήταν πως στο 48′ η Μόρφη από πλευράς φιλοξενούμενων ζαλίστηκε και έπεσε στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να έχουμε μια μικρή διακοπή 5 λεπτών αφού στην κυριολεξία “πάγωσε” όλο το γήπεδο με την αθλήτρια της Δόξας με την βοήθεια του γιατρού της αναμέτρησης,να σηκώνεται κατά χειροκροτούμενη από όλο το γήπεδο.

Επίσης στα τελευταία λεπτά τραυματίστηκε και η Ζαφειροπούλου και πάλι από πλευράς φιλοξενούμενων. Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο με παρουσία θεατών και από τις δύο ομάδες. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία της Χριστίνας Σαχίνη και των βοηθών της του συνδέσμου Κορινθίας.

Συνθέσεις:

Ίκαρος Πετρωτού (Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος): Ψάλτη, Συρμή, Παπανικολοπούλου (95′ Καλτσανά), Παπακυριαζή, Καρφάκη, Μούκα, Τζούρα (95′ Γαρδούνη), Κέτα, Ζώτου (94′ Γουλιμή), Τσάμη, Κυριάκου (88′ Ντέβα).

Δόξα Πηγαδακίων (Ανδρέας Γκούσκος): Γρίβα, Λομποτέση, Χριστάνα (68′ Mc Combe), Μπιριτή, Μόρφη (48′ λ.τ. Πετρούλη), Τσιώρου, Αντιόχου, Πηλίκα, Ζαφειροπούλου (87′ λ.τ. Μωραΐτη), Γεωργακοπούλου, Παράσχη.

Αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού στο patragoal.gr μίλησε η Εμμανουέλα Κέτα η οποία δήλωσε:

“Το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Δόξα Πηγαδακίων ήταν πολύ δύσκολο, καθώς γνωρίζαμε εξ αρχής ότι θα αντιμετωπίσουμε μια δυνατή ομάδα.

Αυτό όμως δεν μας επηρέασε καθόλου αφού μπήκατε δυνατά και προσηλωμένες στο πλάνο μας από την αρχή της αναμέτρησης καταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού, προηγηθήκαμε σχετικά νωρίς χάσαμε μεγάλη ευκαιρία στη συνέχεια με το πέναλτι αλλά καταφέραμε πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου να πάμε στα αποδυτήρια με το υπέρ μας 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα με αποτέλεσμα να έρθει αυτή η εύκολη νίκη για την ομάδα μου.

Τέλος νιώθω πολύ χαρούμενη για την σημερινή εμφάνιση,όλα τα κορίτσια δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας και δώσαμε ένα πολύ ωραίο θέαμα στον κόσμο που βρέθηκε στην κερκίδα και ήρθε να μας παρακολουθήσει“.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς