Μεταγραφική έκπληξη με Σανδραβέλη ο Αστέρας Λεοντίου

Τον Παναγιώτη Σανδραβέλη ανακοίνωσε και επίσημα η ομάδα του Αστέρα Λεοντίου, στην σπουδαιότερη μεταγραφή του μέχρι σήμερα. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν άλλες τέσσερις προσθήκες ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στη Β΄ Κατηγορία.

Πιο αναλυτικά:

«Στην σπουδαιότερη μεταγραφή στην ιστορία της, βάση βιογραφικού προχώρησε σήμερα η ομάδα μας, καθώς απέκτησε τον πολύπειρο Παναγιώτη Σανδραβέλη.

Ο «Σάνδρα» αγωνίζεται με επιτυχία στα άκρα της άμυνας και όπου αλλού του ζητηθεί. Συμμετέχει στις προπονήσεις και στα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας, όταν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις, του το επιτρέπουν. Για πολλά χρόνια αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ατρομήτου Λάππα και της Δόξας Νέας Μανωλάδας σε Γ΄ και Δ΄ Εθνική.

Τα τελευταία χρόνια επέστρεψε στην Α΄ Κατηγορία, φορώντας τη φανέλα του Διαγόρα Βραχνείκων, Αχαιού Σαραβαλίου και της Α.Ε. Δρεπάνου. Φέτος, πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο μετά την αποχή που είχε και ελπίζουμε να τον έχουμε σε όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται, για να τον απολαύσουν οι φίλαθλοί μας και για να βοηθήσει με την ποιότητά του, τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας. Παναγιώτη καλή χρονιά με υγεία, καλώς ήρθες στην ομάδα μας».