Νέα πρόταση για Γ’ Εθνική

Η Γ’ Εθνική όπως και πολλοί άλλοι κλάδοι στη χώρα μας, έχουν «γονατίσει» λόγω της πανδημίας. Δεν είναι μονάχα για το οικονομικό σκέλος που ταλανίζει τους παίκτες, αλλά και το ψυχολογικό, η φυσική κατάσταση και πολλά ακόμα.

Ο Σωτήρης Τσάτσος, ένας ποδοσφαιριστής με πολυετή εμπειρία στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής και όχι μόνο που φέτος αγωνίζεται στο Διαβολίτσι, μίλησε στη Mikriliga.com εκφράζοντας την αγανάκτησή του του ενώ προχώρησε και σε μια πολύ σοβαρή πρόταση.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων πρότεινε να δημιουργηθεί ένας σύνδεσμος ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών έτσι ώστε κι εκείνοι να έχουν «φωνή». «Προτείνω να δημιουργήσουμε σύνδεσμο, να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε!»

Αρχικά ανέφερε: «Βιώνουμε πολύ δύσκολες καταστάσεις… Εμείς ανήκουμε σε έναν άλλον Θεό… Μας έχουν στερήσει αυτό που αγαπάμε! Οι περισσότεροι όπως και εγώ ζούμε από αυτό, να βρουν άλλη λύση, δεν είναι λύση ο εγκλεισμός!

Η πολιτεία αν θέλει μπορεί… προτείνω σε όλους τους ερασιτέχνες να δημιουργήσουμε ένα σύνδεσμο παρόμοιο του ΠΣΑΠ. Μόνο για ερασιτέχνες. να διεκδικήσουμε και εμείς ότι μπορούμε. Κάνω μια πολύ σοβαρή πρόταση… Περνάμε πολύ δύσκολες στιγμές. Δεν υπάρχει φωνή αυτή τη στιγμή για τον ερασιτέχνη…»!

Και ολοκλήρωσε τη δήλωσή του με τα εξής: «Πρέπει να καταλάβουν οι υπεύθυνοι ότι με αυτό που κάνουν μας καταστρέφουν και τους παράγοντες και τους αθλητές και τους προπονητές. Υπάρχει θυμός από όλους και δεν ακούγεται τίποτα… Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, να μπούμε στην κανονικότητα!»