Νίκος Παπαδόπουλος: «Να χτίσουμε νοοτροπία νικητή»

Δηλώσεις στο Panachaiki TV και στο Γιώργο Σωτηρόπουλο πραγματοποίησε μετά το τέλος του νικηφόρου φιλικού με τον Αίαντα Γαστούνης ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Νίκος Παπαδόπουλος:

«Είναι μεγάλη μου χαρά που επιστρέφω σε μια πόλη που προσπάθησα πριν επτά χρόνια να κάνω μια δουλειά, δυστυχώς δεν τα κατάφερα τότε, ελπίζω να τα καταφέρω αυτή τη φορά. Έχω συναντήσει ένα πραγματικά πολύ καλό ρόστερ, το οποίο το πιστεύω πάρα πολύ και γι΄ αυτό είμαι εδώ.

Υπάρχουν καλοί χαρακτήρες, καλοί ποδοσφαιριστές. Πρέπει πραγματικά να γίνουμε ομάδα, γιατί είναι πολύ δύσκολο. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να δούμε είναι τα αποδυτήριά μας, ο ένας να βοηθάει τον άλλον. Εγώ είμαι εδώ για να βοηθήσω όλα τα παιδιά. Είδα μια ομάδα που έχει πέρα από τους έμπειρους και καλούς ποδοσφαιριστές, έχει πολύ καλούς μικρούς με ποιότητα που θα χρειαστούν σίγουρα στο πρωτάθλημα.

Είμαι άνθρωπος που πιστεύει στους νέους ηλικιακά ποδοσφαιριστές και αυτό που είδα, μου άρεσε πάρα πολύ η αντίδρασή τους. Η αντίδραση ήταν φανταστική μετά την ισοφάριση, γιατί αυτό που θέλουμε να περάσουμε, είναι αυτό που ακριβώς έγινε. Τη νοοτροπία νικητή που προσπαθούμε να περάσουμε στην προπόνηση. Δεν θέλουμε να χάνουμε σε κανένα παιχνίδι, ούτε σε φιλικό. Να χτίσουμε νοοτροπία νικητή».

Και συμπλήρωσε για την μετάθεση της σέντρας του πρωταθλήματος: «Εμένα προσωπικά με βολεύει, γιατί θα δουλέψω το στυλ παιχνιδιού που θέλω να παίξουμε και θα μάθω καλύτερα τα παιδιά, όμως καταλαβαίνω τους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεκινήσει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα την προετοιμασία τους και θέλουν να παίξουν επίσημα ματς. Εμείς θα δουλέψουμε και όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα είμαστε έτοιμοι, για να κερδίσουμε στην πρεμιέρα που είναι πολύ σημαντική για την ψυχολογία όλων. Υπάρχει μια καλή ομάδα, ένα καλό ρόστερ, γι΄ αυτό είμαι στην Πάτρα. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο, να βγάζει πάθος και να έχει νοοτροπία νικητή».