Κέρδος οι «μικροί» στην Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή παρουσιάστηκε βελτιωμένη και έχοντας σωστή νοοτροπία έκανε το καθήκον της στη Γαστούνη, επικρατώντας με 4-2 του τοπικού Αίαντα που αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική.

Τα μεγαλύτερα κέρδη για τους «κοκκινόμαυρους», εντούτοις, δεν αφορούσαν τόσο το νικηφόρο αποτέλεσμα και τη συνολική εικόνα της ομάδας που χρίζει βελτίωσης, αλλά την αγωνιστική παρουσία των «πιτσιρικάδων», Γιάννη Σκεπετάρη (σημείωσε γκολ), Βασίλη Μπελεζάκη (ασίστ), Κώστα Παπαδόπουλου και Δήμου Κόκα. Και οι τέσσερις έδειξαν καλά στοιχεία και μπήκαν σε κρίσιμο κομμάτι του παιχνιδιού και ενώ το σκορ ήταν 2-2.

Παίκτες οι οποίοι είχαν παραγκωνιστεί από την προηγούμενη τεχνική ηγεσία, έδειξαν στοιχεία θετικά. Μάλιστα και ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά το τέλος του παιχνιδιού ήταν πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα, τονίζοντας για τους νεαρούς: «Είδα μια ομάδα που έχει πέρα από τους έμπειρους και καλούς ποδοσφαιριστές, έχει πολύ καλούς μικρούς με ποιότητα που θα χρειαστούν σίγουρα στο πρωτάθλημα.

Είμαι άνθρωπος που πιστεύει στους νέους ηλικιακά ποδοσφαιριστές και αυτό που είδα, μου άρεσε πάρα πολύ η αντίδρασή τους. Η αντίδραση ήταν φανταστική μετά την ισοφάριση, γιατί αυτό που θέλουμε να περάσουμε, είναι αυτό που ακριβώς έγινε. Τη νοοτροπία νικητή που προσπαθούμε να περάσουμε στην προπόνηση. Δεν θέλουμε να χάνουμε σε κανένα παιχνίδι, ούτε σε φιλικό».