Οι «ευχές» του Αστέρα Τέμενης: «Δημήτρη καλή επιτυχία»

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τέμενης, Νίκος Παπαδόπουλος, εμφανώς χαρούμενος και ικανοποιημένος για τη μεταγραφή του ταλαντούχου, Δημήτρη Μητρόπουλου στο Πάτραι δήλωσε:

«Μετά τη συνάντηση με μια σοβαρή Διοίκηση, αυτή του Πάτραι, και με δεδομένο ότι επιθυμούμε την αγωνιστική πρόοδο του νεαρού αθλητή, δηλώνουμε τα εξής. Ο Δημήτρης Μητρόπουλος, μετά από τρία χρόνια δουλειάς στις Ακαδημίες του Αστέρα Τέμενης, συμμετείχε σε ηλικία15 ετών στην πρώτη ομάδα στο πρωτάθλημα της Β Κατηγορίας!

Εντάχτηκε στη μικτή της ΕΠΣ Αχαΐας στη ίδια ηλικία και αγωνίστηκε στο Β’ γύρο του Πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, στο φιλικό σωματείο της Αιγείρας – Ακράτας όπου πανηγύρισε το πρωτάθλημα στον όμιλό του! Στη συνέχεια κλήθηκε σε δοκιμαστικά σε ομάδες της Α’ Εθνικής Κατηγορίας, αλλά και στο εξωτερικό, και τελικά επέλεξε να κάνει το πρώτο άλμα στο Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, σε ηλικία 16 ετών με τον Α. Ο. Πάτραι!

Η Διοίκηση , οι συμπαίκτες και η προπονητική ομάδα του Αστέρα, εύχεται στο Δημήτρη να συνεχίσει την αγωνιστική του πρόοδο. Θα παρακολουθούμε την πορεία του και του ευχόμαστε γρήγορα επαγγελματικό συμβόλαιο! Η αρχή για τις Ακαδημίες του Αστέρα έγινε, ακολουθούν και άλλα νέα παιδιά, με διάθεση ανάδειξης του ταλέντου τους! Δημήτρη Καλή Επιτυχία».